Thumbnail
Εντοπίστηκε ξυπόλητος και σε άθλια κατάσταση

Στο ψυχιατρείο οδηγείται, με διαταγή του εισαγγελέα, ο 24χρονος γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού που εντοπίστηκε χθες, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή του στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας.

Στο ψυχιατρείο οδηγείται ο 24χρονος γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού που εντοπίστηκε χθες, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή του στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας.

Τον εγκλεισμό του διέταξε ο εισαγγελέας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία με όλα τα στοιχεία της φρικτής δολοφονίας της γυναίκας με 33 μαχαιριές στην περιοχή της Βούλας.

Ο 24χρονος ήταν ο τελευταίος που είδε τη μητέρα του. Γείτονες τον είδαν να φεύγει από το σπίτι παίρνοντας ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας. Εντοπίστηκε χθες στις 2.30 το μεσημέρι, να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση και ξυπόλητος στο χωριό της ορεινής Κορινθίας.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα