Thumbnail
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι θα υπάρξει ενημέρωση των εταίρων

Εντός του Σαββατοκύριακου, όπως είχε εξαγγείλει και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι με βάση τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας η κυβέρνηση καταθέτει ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει δημοσιονομικό όφελος και ως εκ τούτου δεν είναι αντίθετο στη συμφωνία του Eurogroup.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι θα υπάρξει ενημέρωση των εταίρων για όλες τις πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Eurogroup της Δευτέρας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση σχεδιάζει την πολιτική της με έναν τρόπο ώστε να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα δημοσιεύματα περί παρέμβασης του Μαξίμου για να μπει "φρένο" στις συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη. "Δεν είναι αληθή τα δημοσιεύματα. Δεν έχει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου να βάζει ΄φρένο΄ σε έναν υπουργό. Δεν υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια. Καμία παρέμβαση από το Μαξίμου σε σχέση με τον κ. Βαρουφάκη", ξεκαθάρισε.

Διευκρίνισε επίσης ότι "δεν υπάρχει καμία άφιξη, καμία επίσκεψη και κανένα σχέδιο για έλευση της τρόικας σε επίπεδο συναντήσεων με πολιτικά πρόσωπα ούτε σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων".
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα