Thumbnail
Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,97% από 2,75%

Κεφάλαια ύψους 1,138 δισ. ευρώ αντλήθηκαν από δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων που διενήργησε σήμερα ο ΟΔΔΗΧ.

Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,97% από 2,75% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία ενώ ο δείκτης κάλυψης παρέμεινε αμετάβλητος στο 1,3.

Στην ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους υπογραμμίζει:

«Σήμερα διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 875 εκατομμυρίων Ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,97%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1.138 εκατομμυρίων Ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,30 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015.

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 262,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, στις 12μ.μ.

Σημειώνεται ότι κατά τις δημοπρασίες δεν καταβάλλεται προμήθεια».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Παραστατίδης
Παραστατίδης για Εθνικό Απολυτήριο: «Αν ο Μητσοτάκης ήταν φοιτητής, θα είχε κοπεί για λογοκλοπή»
Σφοδρή αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για την εξαγγελία περί Εθνικού Απολυτηρίου
Παραστατίδης για Εθνικό Απολυτήριο: «Αν ο Μητσοτάκης ήταν φοιτητής, θα είχε κοπεί για λογοκλοπή»
Γεράσιμος Σιάσος
Γεράσιμος Σιάσος στο alfavita.gr: «Ορόσημο η ίδρυση του παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο»
Οι δηλώσεις του πρύτανη του ΕΚΠΑ Γεράσιμου Σιάσου, στο περίπτερο του alfavita στον χώρο της Akademia στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)
Γεράσιμος Σιάσος στο alfavita.gr: «Ορόσημο η ίδρυση του παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο»