Thumbnail
Πρώτος μάρτυρας καταθέτει αυτή την ώρα ο Δημήτριος Μασινάς

«Είμαι αθώος. Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες» απάντησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Νίκος Πάσσης, τον ρώτησε τη γενική του θέση επί των κατηγοριών.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού πρότειναν την εξέταση 3 μαρτύρων υπεράσπισης επιφυλασσόμενοι να προτείνουν στη συνέχεια έναν ακόμη. Η εισαγγελέας της έδρας Ξένη Δημητρίου πρότεινε να κληθούν αλλά 8 άτομα, μεταξύ αυτών οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης και Γ. Καπελέρης.

Πρώτος μάρτυρας καταθέτει αυτή την ώρα ο Δημήτριος Μασινάς, πρόεδρος ΚΕΦΟΜΕΠ.

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είναι αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα για τη φερόμενη διαγραφή που διέπραξε από τη «λίστα Λαγκάρντ» τριών ονομάτων συγγενικών του προσώπων.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αντιμετωπίζει το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950, περί καταχραστών του Δημοσίου, όπως και το κακουργηματικού επιπέδου αδίκημα (λόγω των επιβαρυντικών διατάξεων του Ν. 1608/1950) της απόπειρας απιστίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα