Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και πάλι την Πέμπτη ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι, την προηγουμένη των 73ων γενεθλίων του (17 Ιανουαρίου), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δεν «ανταποκρίνεται στο περιβάλλον» .
Ο εκπρόσωπος του πάντως είπε ότι ο Άλι βρίσκεται σε «σταθερή κατάσταση», ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύεται. «Υπήρχαν περαιτέρω θέματα με την προηγούμενη πρόγνωση για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος» διευκρίνισε.
Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας πήρε εξιτήριο μόλις 10 ημέρες πρωτύτερα, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου.
Ο Άλι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 20 Δεκεμβρίου και τα αρχικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για πνευμονία. Ωστόσο οι γιατροί στην συνέχεια επεσήμαναν ότι ο αθλητής έπασχε από βαριάς μορφής λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.
Αποχώρησε από την καριέρα του στην πυγμαχία το 1981 και τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια ταλαιπωρείται από την νόσο του Πάρκινσον.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ