Thumbnail
Αλ Τσαντίρι

Ο Λάκης με ξανθιά περούκα και σοβαρές καταγγελίε

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου βγήκε στον αέρα η πρώτη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου Αλ Τσαντίρι για το 2015. Μία από τις καλύτερες εκπομπές του με πολιτική σάτιρα, κοινωνικό σχολιασμό και πολύ σοβαρές καταγγελίες καθήκωσε το κοινό του.

Η αρχή έγινε με την εμφάνιση του Λάκη με μία ξανθιά περούκα.

Η αρχή έγινε με «Έεεε; Γαμ... το μαλλί! Ξηρός στην Ανάβυσσο κι εγώ εδώ στην άβυσσο. Πώς θα κλάψω εγώ με το μαλλί αυτό; Θέλω να σπαράξω. Όταν θες να σπαράξεις, το μαλλί παίζει τεράστιο ρόλο. Μπορεί να βγει μια χήρα με τέτοιο μάλλι και να κλαίει για τον άντρα; Την βλέπω εγώ σαν γείτονας έτσι να κλαίει. Τι λέω από μέσα μου; "Καλή καργ... και του λόγου σου". Από μέσα μου θα το πω δεν θα το πω απ' έξω μου, μη με χρεώσει το ΕΣΡ για αυτά που σκέφτομαι από μέσα μου μου» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε: «Είναι πιο ωραίος. Αυτό το μαλλί είναι σαν τρομοκρατική ενέργεια που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του. Δεν υπάρχει αυτό. Το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Πώς κοιτιέσαι στον καθρεύτη μετά; Δεν κάνεις "αααα"»!

Εδωσε διευκρινίσεις για το βίντεο του Παύλου Χαϊκάλη, εξήγησε ότι η μόνη του συμβολή ήταν να καθαρίσει τον ήχο και μετά το έδωσε πάλι στον Χαϊκάλη ο οποίος το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Δεν παρέλειψε να επαναλάβει για αρκετές φορές ότι οι τρεις χουντικοί Γεωργιάδης, Βορίδης και Πλεύρης είναι πρώτο τραπέζι πίστα στην κυβέρνηση και εξαπέλυσε βέλη κατά του Αδων η Γεωργιάδη για την καταγγελία του τελευταίου ότι τάχα ο Λάκης έβγαλε 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Καρατζαφέρης και οι ύποπτες ερωτήσεις των βουλευτών του για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma

Οι πιο σοβαρές όμως καταγγελίες που έκανε την Τρίτη και οι οποίες για κάποια στιγμή πάγωσαν όσους τον άκουγαν ήταν όταν κατήγγειλε ότι πριν από κάθε εκπομπή του υπάρχουν άνθρωποι που τον απειλούν για τη ζωή του. Είπε ότι ενδεχομένως δεν είναι άνθρωποι από την κυβέρνηση αλλά τον απειλούν ότι θα τον δηλητηριάσουν, θα τον βρούνε σε κανένα χαντάκι και άλλα τέτοια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα