Thumbnail
Χίος

Το διαμελισμένο πτώμα ενός μικρού κοριτσιού περισυνέλεξαν στελέχη του Λιμεναρχείου Χίου στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τη παραλιακή οδό του Βροντάδου.
Το πτώμα βρέθηκε στην περιοχή των Τριών Μύλων και σύμφωνα με το Λιμεναρχείο ήταν μισό, γεγονός που κατέστησε δύσκολη τη συλλογή επιπλέον στοιχείων. Το μόνο που κατέστη δυνατόν ήταν η αναγνώριση του φύλου και η πολύ μικρή ηλικία του.

Το πτώμα παρελήφθη από γραφείο τελετών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Σύμφωνα με τις κάποιες εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για παιδί μεταναστών, που προσπάθησαν να περάσουν ή και πέρασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα, με προορισμό κάποιο από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Πάντως, στην περιοχή της Χίου δεν έχει συμβεί περιστατικό απώλειας μεταναστών. Το τελευταίο περιστατικό είχε συμβεί στις 22 Νοεμβρίου 2014 στην περιοχή της Λέσβου, βόρεια της Χίου, όπου από βύθιση πολυεστερικής λέμβου με μετανάστες δεν βρέθηκαν πέντε από τους αγνοούμενους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα