Κοινωνία 0

Χονγκ Κονγκ: Αστυνομική απομάκρυνση διαδηλωτών με κλωτσιές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έρευνα για ξυλοδαρμό από έξι αστυνομικούς

Με απομάκρυνση διαδηλωτών από σήραγγα συνέχισε η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ τις επιχειρήσεις που είχαν αρχικά περιοριστεί σε ξήλωμα οδοφραγμάτων, χωρίς να λείπει η ένταση. Εικόνες που μεταδόθηκαν στις τηλεοπτικές οθόνες που δείχνουν αστυνομικούς με πολιτικά να κλωτσούν διαδηλωτή προκάλεσαν οργή και έκαναν την αστυνομία να ανακοινώσει ότι μετέθεσε τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς σε άλλα καθήκοντα και διενεργεί έρευνα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, η αστυνομία επενέβη για τη διάλυση συγκέντρωσης σε σήραγγα στην κεντρική περιοχή Admiralty. Οι αστυνομικοί απώθησαν τους διαδηλωτές και χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού εναντίον όσων αρνούνταν να φύγουν.

Συμπλοκές ακολούθησαν την απόπειρα της αστυνομίας να ξηλώσει τα οδοφράγματα που είχαν στηθεί. Το Reuters σημειώνει ότι τα επεισόδια ήταν τα πιο θερμά της τελευταίας εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, βίντεο κατέγραψε επίθεση αστυνομικών με πολιτικά που απομακρύνουν έναν διαδηλωτή, τον ρίχνουν στο έδαφος και αρχίζουν να τον κλωτσούν.

Πηγή: in.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία