Thumbnail
Το τετράχρονο κοριτσάκι απήχθη από το Όστιν του Τέξας τον Απρίλιο του 2002 από τη μητέρα της, Ντάρα Λόρενς, μετά το διαζύγιο των γονιών της

Η Σαμπρίνα Άλεν από το Τέξας που είχε απαχθεί 12 χρόνια πριν, στην ηλικία των 4 ετών, από τη μητέρα της βρέθηκε στο Μεξικό. Οι αρχές ερευνούσαν επί 12 χρόνια την υπόθεση και εξέταζαν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, ενώ η υπόθεση είχε αναφερθεί δύο φορές στην τηλεοπτική εκπομπή «America’s Most Wanted».

Το τετράχρονο κοριτσάκι απήχθη από το Όστιν του Τέξας τον Απρίλιο του 2002 από τη μητέρα της, Ντάρα Λόρενς, μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Η μητέρα κατάφερε να βρει για την ίδια και για το παιδί νέες ταυτότητες και οι δυο τους μετακινούνταν συχνά προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το FBI που είχε αναλάβει την υπόθεση.

Οι αρχές ανακάλυψαν τη μητέρα και την πλέον 17χρονη κοπέλα στο Μεξικό, η οποία αναμένεται σύντομα να επανενωθεί με τον πατέρα της.

sabrina-allen«Ήταν μεγάλη ανακούφιση… τώρα μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης», δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας, Γκρεγκ Άλεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Θα τη ρωτήσω αν μπορώ να την κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Όπως καταλαβαίνω βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, γι' αυτό ακριβώς προσεύχομαι να γίνει καλά».

Ο πατέρας πρόσθεσε ότι η μητέρα είχε πει στη Σαμπρίνα πως ο πατέρας της μικρής ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του και ότι ήταν παιδεραστής.

sabrina-allen

Σύμφωνα με τις αρχές, η Λόρενς, 44 ετών, είχε πάρει στις 19 Απριλίου 2002 την 4χρονη τότε Σαμπρίνα για ένα Σαββατοκύριακο όπως ήταν προγραμματισμένο, ως μέρος της συμφωνίας του διαζυγίου. Την κύρια επιμέλεια του παιδιού είχε ο Άλεν, ο οποίος είχε ειδοποιήσει τις αρχές όταν η πρώην σύζυγός του δεν εμφανίστηκε ποτέ πίσω με το παιδί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εργαζόμενοι
Ψηφιακή και πράσινη επανάσταση με κόστος: Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να πληρώσουν το τίμημα στην Ευρώπη
Ευρώπη: Ποιοι μένουν πίσω στην πράσινη μετάβαση – Ορατός ο κίνδυνος για εργαζόμενους και κοινωνική συνοχή
Ψηφιακή και πράσινη επανάσταση με κόστος: Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να πληρώσουν το τίμημα στην Ευρώπη
wifi_4.jpg
Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις το Wi-Fi ανοιχτό εκτός σπιτιού
Αυτή η φαινομενικά αθώα συνήθεια μπορεί να εκθέσει τα προσωπικά δεδομένα και την τοποθεσία σου σε κινδύνους, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε δημόσιους...
Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις το Wi-Fi ανοιχτό εκτός σπιτιού