Thumbnail
Ζητήσαν να πληρώσουν φορολογούμενοι που είχαν εξοφλήσει τον ΕΝΦΙΑ

Με νέα λάθη χρεώθηκε το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ. Συγκεκριμένα κλήθηκαν φορολογούμενοι να πληρώσουν φόρο που είχαν ήδη πληρώσει. Εστάλησαν λάθος ειδοποιητήρια για να εξοφληθεί χρέος, ολόκληρο ή με δόσεις, σε λάθος ανθρώπους οι οποίοι είχαν πάρει ήδη τα ειδοποιητήρια και είχαν ήδη πληρώσει.

Στο TAXISNET πολλοί πολίτες θα δουν στους λογαριασμούς τους ότι οφείλουν ποσά πληρωτέα σε 6 μηνιαίες δόσεις. Η αναταραχή όπως είναι επόμενο ήταν μεγάλη αφου οι περισσότεροι ή έχουν πληρώσει το σύνολο του ποσού ή μέρος του.

Αντίθετα ο φορολογούμενος μπορεί να διαπιστώσε στην ηλεκτρονική εφαρμογή ότι τα ποσά του ΕΝΦΙΑ εμφανίζονται να έχουν εξοφληθεί κανονικά είτε στο σύνολό τους είτε κατά το 1/5, ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα