Thumbnail
Δείτε φωτογραφία

Απειλητικό σημείωμα, συνοδευόμενο από μια σφαίρα περιστρόφου, στάλθηκε σε έναν από τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που προσπαθούν να υπερασπιστούν το Αλσος της πόλης από τα καταστροφικά σχέδια του επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη.

Την Τρίτη 3 Ιούνη, ο κάτοικος (το όνομά του είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας) επέστρεφε στο σπίτι του, όταν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του βρήκε ένα διπλωμένο χαρτί από κουπόνι του Στοιχήματος. Το ξεδίπλωσε και με έκπληξη είδε τη σφαίρα να κυλά στα πόδια του!

Στο πίσω μέρος του κουπονιού έγραφε (διατηρούμε ακριβώς τη γραφή): «ΕΧΕΙS ΚΑΙ μΙΑ ΚΟΡΗ Ε? / ΑΕΚ». Από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, φαίνεται καθαρά ότι ο θρασύδειλος μπράβος που έκανε αυτή τη μαφιόζικη ενέργεια προσπαθεί να αλλάξει το γραφικό του χαρακτήρα.

Η ενέργεια και η υπογραφή δείχνουν καθαρά πως πρόκειται για πράξη ενταγμένη στο οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στην καταστροφή του Αλσους. Είχε προηγηθεί, λίγες μέρες πριν (στις 29 Μάη), η εισβολή αφιονισμένων χούλιγκαν-μπράβων στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας και η διάλυση της συζήτησης στην οποία καλούσε η «Πρωτοβουλία Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», με θέμα την επικείμενη καταστροφή του Αλσους και τις καταστροφικές επιλογές για την πόλη, που περιλαμβάνει το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας.

Οταν διέλυσαν την εκδήλωση, οι τραμπούκοι προχώρησαν σε προσωπικές απειλές προς όσους είχαν απομείνει στο χώρο: «Θα σας κάψουμε τα σπίτια», «θα σας γ…με τις μανάδες και τις αδερφές», «ξέρουμε που μένετε» και τα παρόμοια. Ο άνθρωπος που δέχτηκε το απειλητικό σημείωμα με τη σφαίρα ήταν εκεί, τον αναγνώρισαν και τον έβαλαν στο στόχαστρό τους. Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πώς αισθάνεται ένας εργαζόμενος άνθρωπος, όταν απειλούν τη ζωή του ανήλικου παιδιού του, αφήνοντας τα διαπιστευτήριά τους έξω από το σπίτι του.

Ο άνθρωπος πήγε το ίδιο κιόλας βράδυ, συνοδευόμενος από δικηγόρο, και έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Χαλκηδόνας. Αφησε και τη σφαίρα και το σημείωμα. Δεν είδαμε, όμως, να γίνεται καμιά ανακοίνωση από πλευράς αστυνομίας, ούτε γνωρίζουμε αν διενεργείται προανάκριση για το συγκεκριμένο συμβάν. Πέρασαν, όμως, από τότε δεκατέσσερις μέρες και η σιωπή από πλευράς αστυνομίας είναι παραπάνω από ύποπτη. «Μυρίζει» συγκάλυψη.

Πηγή:  Εφημερίδα Κόντρα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Στις 22 Απριλίου οι Πρυτανικές εκλογές - Οι προκηρύξεις
Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις για την ανάδειξη των εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Στις 22 Απριλίου οι Πρυτανικές εκλογές - Οι προκηρύξεις
ΑΠΘ
ΑΠΘ: 100 αγριοκερασιές για τα 100 χρόνια του ΑΕΙ – Συγκίνηση για τους φοιτητές που χάθηκαν στα Τέμπη
Συμβολική δράση από την Πρυτανεία και τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο ΑΠΘ - Η πρώτη αγριοκερασιά αφιερώθηκε στους φοιτητές - θύματα των Τεμπών
ΑΠΘ: 100 αγριοκερασιές για τα 100 χρόνια του ΑΕΙ – Συγκίνηση για τους φοιτητές που χάθηκαν στα Τέμπη
αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: Νεκρή 67χρονη ΑμεΑ κατά την αποβίβαση από αεροπλάνο
Αδιανόητο δυστύχημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Η άτυχη γυναίκα έπεσε από τον ειδικό αναβατήρα
Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: Νεκρή 67χρονη ΑμεΑ κατά την αποβίβαση από αεροπλάνο