Κοινωνία

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΑΕΙ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αντιδρούν στα σχέδια Λοβέρδου

Με νέα 48ωρη απεργία απαντά η Ομοσπονδία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ στη συμφωνία Λοβέρδου για την επαναπρόσληψη 600 υπαλλήλων από τους 1.350.

Συγκεκριμένα Πέμπτη και Παρασκευή οι εργαζόμενοι όλων των ιδρυμάτων της χώρας, με αιχμή του δόρατος το ΕΜΠ και το πανεπιστήμιο της Πάτρας όπου βρίσκονται σε κατάληψη, αντιδρούν στον σχεδιασμό της κυβέρνησης να παραλύσει ο διοικητικό μηχανισμό των πανεπιστημίων αλλά και να απομακρύνει την πλειοψηφία των υπαλλήλων μέσω της αξιολόγησης.

Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει από την πλευρά της ότι η διαδικασία θα προχωρήσει τάχιστα και ότι θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις σε περίπτωση που ο εκτιμητής κρίνει ότι υπάρχει έλλειμμα προσωπικού.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία