Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ενός και πλέον τόνου ηρωίνης, που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.
Ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν η πρώην πεθερά του 40χρονου εφοπλιστή και η οικιακή βοηθός.
Την Τετάρτη (18/06) αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά και οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση.
Την ερχόμενη Παρασκευή, επίσης, αναμένεται να απολογηθεί και ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια του Λιμενικού και κρατείται.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom