Σε βίλα στη Φιλοθέη βρήκαν οι άνδρες του Λιμενικού μεγάλη ποσότητα ηρωίνης την οποία είχαν κρύψει στο υπόγειο και επρόκειτο να την διοχετεύσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι έμποροι του λευκού θανάτου.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι λιμενικοί σε συνεργασία με την αστυνομία, συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια της βίλας, κόρη εμπόρου διαμαντιών, τον σύζυγό της ο οποίος δηλώνει εφοπλιστής και τον 15χρονο γιό τους.
Πρόκειται για τον έναν από τους 11 συλλθφθέντες όπου συμμετείχαν στην υπόθεση 1,134 τόνων ηρωίνης, που κατέσχεσε το Λιμενικό, μετά από ευρεία επιχείρηση στην Αττική, με τη συμβολή της αμερικάνικης δίωξης ναρκωτικών, το ΣΔΟ και την ΕΛΑΣ.
Ο εφοπλιστής φέρεται να είναι κάτοχος τεσσάρων δεξαμενόπλοιων στο Ντουμπάι. Επίσης, μεταξύ των συλληφθέντων είναι πέντε Τούρκοι υπήκοοι. Επίσημα, το Λιμενικό αναφέρει ότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, επιχειρησιακά και δικαστικά και πως δεν μπορεί να ανακοινώσει ονόματα εμπλεκομένων στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι τα τελευταία 500 κιλά που έφτασαν στην Ελλάδα ήταν παγιδευμένα με πομπούς και γνώριζαν ανα πάσα στιγμή που βρίσκονταν τα ναρκωτικά.

Πληροφορίες από newsit.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom