Thumbnail
Ενοχλημένος με την... παραίτηση του ο Θεοχάρης

Μπορεί ο Χάρης Θεοχάρης να αποτελεί παρελθόν από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, ωστόσο το σίριαλ των όσων προηγήθηκαν της παραίτησής του συνεχίζεται, με τον ίδιο να αφήνει αιχμές και καρφιά για το πώς έφτασε στο σημείο να φύγει.

Σύμφωνα με το Mega ο Χάρης Θεοχάρης ισχυρίζεται πως δεχόταν πιέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του. «Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει, θα μιλήσω», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ο Χάρης Θεοχάρης. Μάλιστα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εσόδων, μία μέρα μετά την παραίτησή του μίλησε για την αποχώρησή του και ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεχόταν πιέσεις, κάτι που έγινε και για να παραιτηθεί. Μάλιστα αναφέρεται πως ο κ.Θεοχάρης έκανε τις δουλειές της κυβέρνησης και τελικά κατηγορούνταν εκείνος.

Ενοχλημένος με την... παραίτηση του ο Θεοχάρης

Μετά την απόφαση να υποβάλλει την παραίτησή του και να αποτελέσει παρελθόν από τη Γενικη Γραμματεία Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης, εμφανώς ενοχλημένος, για την εξέλιξη αυτή εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης τονίζοντας πως «η απόφασή είναι δική μου, κανένας δεν έχει το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ».

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί υποστηρίζοντας «δεν νιώθω εξιλαστήριο θύμα, γιατί δεν έχω κάνει κάτι τομέα μου, για να το νιώσω... Αν κάποιοι ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα, ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα». Και τα καρφιά δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο πρώην ΓΓ Εσόδων είπε: «Δεν έχω πάρει κανένα μέτρο. Τα μέτρα τα παίρνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, εγώ τα υλοποιώ. Πήρα δομές κατεστραμμένες και, βήμα-βήμα, παρά τα λάθη, πιστεύω ότι η εκτίμηση του έργου θα είναι ανεκτίμητη».

Στη συνέχεια φίλησε και ευχαρίστησε τον κ. Στουρνάρα «Είχαμε πολύ καλή συνεργασία... Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια... Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχουν πετύχει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αντώνης Γκάγκας - Νάντια Γιαννακοπούλου
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Γ' Αθήνας: «Απαράδεκτη η κατάσταση στα σχολεία της Δυτικής Αθήνας»
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Γ’ Αθήνας: «Απαράδεκτη η εικόνα στα σχολεία της Δυτικής Αθήνας – Στο στόχαστρο η δημόσια εκπαίδευση»
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Γ' Αθήνας: «Απαράδεκτη η κατάσταση στα σχολεία της Δυτικής Αθήνας»
Κάμπινγκ στη Φοινικούντα
Δολοφονία στη Φοινικούντα: Καταγγελία για βιασμό - «Ήρθαμε σε επαφή παρά τη θέλησή μου» λέει ο 22χρονος
«Ήρθαμε σε επαφή παρά τη θέλησή μου» – Ο 22χρονος στη Φοινικούντα λέει πως τον βίασε ο 68χρονος το 2022
Δολοφονία στη Φοινικούντα: Καταγγελία για βιασμό - «Ήρθαμε σε επαφή παρά τη θέλησή μου» λέει ο 22χρονος
ελμεπα
ΕΛΜΕΠΑ: Διεθνές Συνέδριο για την Πολιτική Προστασία και τις Νέες Τεχνολογίες
Διεθνές Συνέδριο για την Πολιτική Προστασία και τις Νέες Τεχνολογίες στο ΕΛΜΕΠΑ, Ηράκλειο Κρήτης, 22-24 Οκτ. 2025
ΕΛΜΕΠΑ: Διεθνές Συνέδριο για την Πολιτική Προστασία και τις Νέες Τεχνολογίες