Thumbnail
Απήχθη σε ηλικία 15 χρονών

Πριν από 10 χρόνια και ενώ ήταν μόλις 15 ετών, η γυναίκα απήχθη από τον Ισίντρο Γκαρσία, κακοποιήθηκε σεξουαλικά και υποχρεώθηκε να τον παντρευτεί. Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της υπέστη παρατεταμένη σωματική και ψυχική κακοποίηση ενώ απέκτησε και ένα παιδί με τον απαγωγέα της το 2012. Τελικώς κατάφερε να επικοινωνήσει μέσω Facebook με την αδερφή της και εντοπίστηκε από την αστυνομία της Καλιφόρνια.

Φωτογραφία του δράστη που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές
Όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό τμήμα της Σάντα Άνα, ο 41χρονος Ισίντρο Γκαρσία κρατείται από τις αρχές αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απαγωγή, βιασμό και κακοποίηση. Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Η νεαρή κοπέλα ήταν μόλις 15 ετών όταν ο Γκαρσία την απήγαγε. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκείνη την περίοδο ο δράστης ζούσε στο σπίτι της οικογένειας καθώς είχε σχέση με τη μητέρα του θύματος. Μόλις τέσσερις μήνες αφότου το κορίτσι έφτασε από το Μεξικό στις ΗΠΑ, ο Γκαρσία την κακοποίησε σεξουαλικά και δύο μήνες αργότερα αφού τη νάρκωσε, την απήγαγε και τη μετέφερε στο Λος Ατζελες.

Την κλείδωσε στο γκαράζ του σπιτιού του, λέγοντάς της ότι η οικογένειά της έχει σταματήσει να την ψάχνει και ότι θα εκδιώκονταν από τη χώρα σε περίπτωση που αυτή αποκάλυπτε το οτιδήποτε. Ο Γκαρσία εξέδωσε για την κοπέλα πλαστά χαρτιά και την ανάγκασε να τον παντρευτεί το 2007. Η κοπέλα υπέστη παρατεταμένη σωματική, σεξουαλική και ψυχική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, ενώ το 2012 απέκτησε ένα παιδί.

Πηγή: enet.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα