Τράπεζες: Ποιοι παίρνουν δώρο 100 ευρώ και επιβράβευση έως 8% στο σούπερ μάρκετ

Κοινωνία 0

Νέο επεισόδιο με Αδωνι - Σταύρωνε... διαμαρτυρόμενη εκπαιδευτικό με αναπηρία 67% που τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πάτρα

Επίσκεψη στο νοσοκομείο του "Αγ. Ανδρέα"

Το Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας "Αγ. Ανδρέας" επισκέπτεται αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο οκταώροφο κτίριο του νοσοκομείο και κατόπιν κατευθύνθηκε στην Καρδιολογική Κλινική.

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας έγινε δέκτης νέων παραπόνων και διαμαρτυρίας από αγανακτισμένη πατρινή.

Η πολίτης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Γεωργιάδη γιατί, όπως είπε, είναι εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ έχει προβλήματα υγείας, εξαιτίας της μείωσης των ποσοστών αναπηρίας. 

"Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή" είπε η γυναίκα στον υπουργό κι εκείνος... τη σταύρωσε ενώ της απάντησε "Ολοι κινδυενεύουμε..."

Ο υπουργός Υγείας από την πλευρά του υποστήριξε ότι η μείωση στα ποσοστά αναπηρίας δεν είναι της αρμόδιότητάς του, αλλά του υπουργού Εργασίας και δεσμεύθηκε να θέσει το θέμα στον αρμόδιο υπουργό.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γιώργος Λεβεντίδης: Στα 17 του από το Ζάννειο στο Durham – Ο μαθητής που ξεπέρασε τα όρια του σχολικού προγράμματος

Κλειδιά πάνω στην πόρτα τη νύχτα: Είναι τελικά σωστό ή λάθος;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία