Με τον «μπαμπούλα» της «Χρυσής Αυγής» απείλησε διευθυντής και μέτοχος της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Λάρισα» εργαζομένους της επιχείρησης που παραβρέθηκαν στα δικαστήρια ως ένδειξη συμπαράστασης σε συναδέλφισσά τους, που διεκδικεί δεδουλευμένα προηγούμενων ετών. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ριζοσπάστης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση - καταγγελία του Σωματείου Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας, ο συγκεκριμένος διευθυντής, που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της επιχείρησης στη δίκη, με τη λήξη της διαδικασίας, κι ενώ οι εργαζόμενοι είχαν βγει από το χώρο των δικαστηρίων, άρχισε να τους απειλεί ότι «θα τους κανονίσει», επικαλούμενος τη Χρυσή Αυγή.
Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο, ανάμεσα στα άλλα, σημειώνει για το συγκεκριμένο «πριν 2 χρόνια είχε απειλήσει ξανά εργαζομένους, κατά τη διάρκεια απεργιακής κινητοποίησης έξω από κατάστημα της αλυσίδας, επικαλούμενος τη Χρυσή Αυγή. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή είναι συνεπής στην αποστολή της να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργοδοτών», καταλήγει η ανακοίνωση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ