Στην Ελλάδα ανήκει η ομορφότερη παραλία, όλου του κόσμου, σύμφωνα με την Huffington Post και είναι το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.
Στο δημοσίευμα παρουσιάζεται ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην γνωστή παραλία, παρουσιάζοντας την ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομά της.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για ένα ναυάγιο πλοίου, το 1982, που ξεβράστηκε σε μια απομονωμένη παραλία της Ζακύνθου και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού.
Το πλοίο λόγω εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών και χαλασμένης μηχανής, βρέθηκε εκτός πορείας και σύντομα έπεσε στα βράχια της βορειοδυτικής πλευράς της Ζακύνθου. Μέχρι τότε, η παραλία ονομαζόταν Άγιος Γεώργιος.
ΠΗΓΗ: http://www.koutipandoras.gr/
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ