Thumbnail
"Όποιον βλέπετε να βγαίνει έξω τον βαράτε για να μπαίνει σπίτι. Είναι η τακτική σας αυτή."

«Όποιον βλέπετε να βγαίνει έξω τον βαράτε για να μπαίνει σπίτι. Είναι η τακτική σας αυτή. Όποιον σηκώνει κεφάλι να τον βάζετε κάτω. Δεν θα το δείτε από τις καθαρίστριες αυτό το πράγμα. Δεν θα μας λυγίσετε», τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος των καθαριστριών στον Φαήλο Κρανιδιώτη ”

Δεν είδε να πέφτει ξύλο σήμερα το πρωί το στέλεχος της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, γεγονός που προκέλεσε την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, Ευαγγελίας Αλεξάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, υποστήριξε ότι «Δεν βλέπω να πέφτει ξύλο. Βλέπω κάποιους να σπρώχνουν και κάποιους να απωθούν για να περάσουν μέσα», για να τον διακόψει ο παρουσιαστής της εκπομπής και να πει «Λουλούδια τους δίνουν;». Τον λόγο πήρε η Ευαγγελία Αλεξάκη, η οποία τόνισε ότι «Να έρθει ο κ. Κρανιδιώτης να δει τα χέρια και τις πλάτες μας που είναι μαύρες και να τα αφήσει αυτά. Δεν λέμε ψέματα».

«Δεν είπα ότι λέτε ψέματα. Λέω αυτό που βλέπω», είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, για να προσθέσει «Ξέρετε καμιά υπηρεσία στον κόσμο που να αφήνει τους διαδηλωτές να μπουν μέσα η αστυνομία;». Η Ευαγγελία Αλεξάκη διέκοψε εκ νέου τον Φαήλο Κρανιδιώτη λέγοντας ότι «Όποιον βλέπετε να βγαίνει έξω τον βαράτε για να μπαίνει σπίτι. Είναι η τακτική σας αυτή. Όποιον σηκώνει κεφάλι να τον βάζετε κάτω. Δεν θα το δείτε από τις καθαρίστριες αυτό το πράγμα. Δεν θα μας λυγίσετε».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, υπογράμμισε ότι «Αν σήκωσαν χέρι πάνω σας αυτό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο», αλλά επανέλαβε τα περί σπρωξίματος – απώθησης. «Από που να μας διώξουν; Από το σπίτι μας; Εμείς πληρώνουμε για όλα αυτά», τόνισε η εκπρόσωπος των καθαριστριών, για να προσθέσει ότι «Ο λαός πεινάει, ο κόσμος αυτοκτονεί, οι άνεργοι αυξάνονται και όλοι οι άλλοι είναι στα συσσίτια και εσείς ακόμα κοιμάστε και λέτε ότι θα φτιάξετε τη χώρα. Πως θα τα κάνετε αυτά; Όταν οι άνθρωποι θα έχουν πεθάνει;»

«Νομίζατε ότι θα κλειστούμε μέσα στα σπίτια μας και θα χαθούμε μέσα στη θλίψη», συνέχισε η Ευαγγελία Αλεξάκη. «Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Θα σας δείξουμε ότι οι καθαρίστριες είναι αγωνίστριες. Ανοίγουν έναν τάφο και πετούν μέσα ζωντανούς ανθρώπους. Αυτό κάνουν. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα».

Πηγή: http://www.periodista.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τραμπ
Παραλήρημα Τραμπ λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη: «Όποιος Εβραίος ψηφίσει Μαμντάνι είναι ηλίθιος»
Ο Τραμπ καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μην ψηφίσουν τον Μαμντάνι για δήμαρχο
Παραλήρημα Τραμπ λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη: «Όποιος Εβραίος ψηφίσει Μαμντάνι είναι ηλίθιος»
βοριζια
Εξελίξεις στα Βορίζια: Παραδόθηκαν οι δράστες του μακελειού
Συνολικά, εμπλέκονται έξι άτομα, ανάμεσά τους τέσσερα αδέλφια, ένας ξάδελφος και ο 39χρονος πατέρας πέντε παιδιών που έχασε τη ζωή του.
Εξελίξεις στα Βορίζια: Παραδόθηκαν οι δράστες του μακελειού
εκλογες
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους εκπαιδευτικούς της Καρδίτσας να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές για το νέο ΔΣ της...

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές