Thumbnail
Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ρεθύμου Γιάννη Σαριδάκη 

Προ ολίγου ολοκληρώθηκε η δίκη του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ρεθύμνου Γιάννη Σαριδάκη με την κατηγορία για καταστροφή δημόσιας περιουσίας κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας . Μια δίκη που είχε προγραμματιστεί για να αναβληθεί, μετά από πίεση εκδικάστηκε και είχε ως αποτέλεσμα την αθώωση του διωκόμενου συνδικαλιστή. 

Αφορμή για την δίωξη αυτή αποτέλεσε έμμεσο υλικό (αφού ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν απεικονίζεται να προβαίνει σε παράνομες πράξεις)   από τις κάμερες που τοποθετήθηκαν στις εισόδους του νοσοκομείου, και μάλιστα χωρίς την απαραίτητη άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 
Η πραγματική αιτία ωστόσο είναι η μόνιμη και σταθερή στάση του, να καταγγέλλει την εφιαλτική υποβάθμιση των δομών υγείας του Νομού Ρεθύμνου αποκαλύπτοντας την αδιαφορία της Διοίκησης του Νοσοκομείου και  αντιδρώντας στην πολιτική καταστροφής της Δημόσιας Υγείας που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια το Υπουργείο Υγείας ακολουθώντας τις επιταγές των δανειστών της χώρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρότυπα σχολεία, μαθητές, τάξη, σχολείο
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας
Τα φετινά θέματα και οι απαντήσεις της γραπτής δοκιμασίας για Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας