Thumbnail
Ποιό συγκοινωνιακό δίκτυο θα αντικαταστήσει τα συγκεκριμένα δρομολόγια. Ποια λεωφορεία θα ακολουθήσουν τις διαδρομές για τους Σταθμούς που θα είναι  εκτός λειτουργίας. 

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκονται από σήμερα στις 10 βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας και το Σάββατο από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 7 το πρωί οι σταθμοί του μετρό «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» λόγω τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, για τις συγκεκριμένες περιόδου οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια τους στο σταθμός «Μοναστηράκι» ενώ η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από την λεωφορειακή γραμμή Χ50 «Στ. Σύνταγμα – Στ. Αιγάλαιω», η οποία θα έχει αφετηρία την οδό Όθωνος στην δήμο Αθηναίων.

Η γραμμή όπως αναφέρει και η «Ημερησία» θα πραγματοποιεί τις παρακάτω στάσεις:

«ΟΜΟΝΟΙΑ- ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Ζήνωνος και Μενάνδρου.

«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Λεωνίδου και Μεγ. Αλεξάνδρου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»).

«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Εμ. Παππά και Νάξου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΕΛΑΙΩΝΑΣ»).

«ΣΜΥΡΝΗΣ» για επιβίβαση- αποβίβαση, επί της οδού Δημαρχείου, μεταξύ Σμύρνης και Ιεράς Οδού (εξυπηρέτηση σταθμού «ΑΙΓΑΛΕΩ»).

«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ εν. Νάξου και Εμ. Παππά (εξυπηρέτηση σταθμού «ΕΛΑΙΩΝΑΣ»).

«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Τριπτολέμου και Ιάκχου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»).

«ΟΜΟΝΟΙΑ- ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Γερανίου και Σωκράτους.

Στην κατεύθυνση από Αιγάλεω προς Σύνταγμα, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή 15/11/2013 από τη στάση «ΣΜΥΡΝΗΣ» θα είναι στις 22:00 και 02:10 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο 16/11/2013 θα είναι στις 05:30 και 07:00 αντίστοιχα.

Στην κατεύθυνση από Σύνταγμα προς Αιγάλεω, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή από την Αφετηρία «Οδός Όθωνος» θα είναι στις 22:00 και 02:25 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο θα είναι στις 05:45 και 07:00 αντίστοιχα.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης από τον σταθμό «Αιγάλεω» έως τον σταθμό «Αγία Μαρίνα» στο λειτουργικό δίκτυο του μετρό.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pyrosvestiki
Διαγωνισμός για 137 προσλήψεις στην Πυροσβεστική – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Οι 127 από τους 137 προσληφθέντες θα αποτελέσουν πυροσβεστικό τεχνικό προσωπικό, ενώ, οι 10 πυροσβεστικό επιστημονικό προσωπικό
Διαγωνισμός για 137 προσλήψεις στην Πυροσβεστική – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
δαπ
Συνάντηση ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με Σοφία Ζαχαράκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια
Συνάντηση ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ με Υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη
Συνάντηση ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με Σοφία Ζαχαράκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια
29-15012714439022sxoleiaagiasmos.jpg
Ανησυχία για τις νέες διαδικασίες εγγραφών στην Α΄ Δημοτικού - Απόντες οι υπηρεσιακοί παράγοντες από τη συνάντηση με γονείς και εκπαιδευτικούς
Απουσία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας από κρίσιμη συνάντηση με γονείς και εκπαιδευτικούς – Εντεινόμενη ανησυχία για τις εγγραφές στην Α΄...
Ανησυχία για τις νέες διαδικασίες εγγραφών στην Α΄ Δημοτικού - Απόντες οι υπηρεσιακοί παράγοντες από τη συνάντηση με γονείς και εκπαιδευτικούς