Thumbnail
Δήλωση για την ομιλιά Γεωργιάδη κατά την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ
                ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης επισκέφτηκε την Άλμα Ατα του Καζακστάν για να παρακολουθήσει τη διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αλλά είναι φανερό πως τίποτα δεν κατάλαβε για το τι σημαίνει ολοκληρωμένο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, οικογενειακός γιατρός, ομάδα υγείας,  πρόληψη, αποκατάσταση και κέντρα υγείας αστικού τύπου.
Το μόνο που καταλαβαίνει είναι τα νούμερα που του υποδεικνύουν η τρόικα και οι μνημονιακές πολιτικές. Ήδη ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα επιβεβαιώνοντας σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τις επικείμενες διαθεσιμότητες 5.000 γιατρών του ΕΟΠΥΥ από τους οποίους 1200 θα απολυθούν, ενώ ο υπουργός Υγείας αρνείται να διαψεύσει ρητά ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις στον ΕΟΠΥΥ.
Οι γιατροί ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να φοβούνται και ποιους μπορούν να εμπιστεύονται και επιστρέφουν τα προσβλητικά σχόλια του υπουργού πως τάχα δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές του ΕΟΠΥΥ. 
Κατανοούμε το σοκ που έχει πάθει ο κ Γεωργιάδης. 
Ας μην ανησυχεί. Η επιβεβαίωση σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο της καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής είναι προ των πυλών.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ, Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΣ
ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρέας
Κύκλωμα με ληγμένα κρέατα: Κατάσχεση 3,5 τόνων και έλεγχοι σε νοσοκομεία του Πειραιά
Πώς μια επιχείρηση παραπλανούσε τις αρχές και έθετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία – Άμεση επέμβαση Περιφέρειας και Αστυνομίας
Κύκλωμα με ληγμένα κρέατα: Κατάσχεση 3,5 τόνων και έλεγχοι σε νοσοκομεία του Πειραιά