Thumbnail
MAT τώρα στο κτίριο διοίκησης της ΕΡΤ-3 

Από τα ξημερώματα έχουν εγκατασταθεί αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγγελάκη, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ-3 που στέγαζε τη διοίκηση του σταθμού και το ραδιόφωνο του 95.8. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του κτιρίου βρίσκονται εργαζόμενοι της ΔΤ, που συλλέγουν έγγραφα, ενώ δεν αποκλείεται να στηθεί στο χώρο υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να ξεκινήσει μια πρώτη λειτουργία του νέου φορέα.

Στο σημείο συγκεντρώνονται εργαζόμενοι της ΕΡΤ-3, ενώ η αστυνομική παρουσία είναι αυξημένη και γύρω από το κτίριο της τηλεόρασης στη Λ.Στρατού. Όπως γράφαμε στο alterthess.gr από τις αρχές της εβδομάδας η πίεση για επέμβαση στα κτίρια της ΕΡΤ έχει αυξηθεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επεμβάσεις εντός του Σαββατοκύριακου.

Νέα Ενημέρωση:

14.54: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η εντολή δόθηκε από το υπουργείο οικονομικών και ανα φερει συγκεκριμένα την απαγόρευση εισόδου ακόμα και σε βουλευτές.

14.39: Αυτή την στιγμή η αστυνομία απαγορεύει σε Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστές εκπρόσωπους των εργαζομένων να εισέλθουν στο κτίριο προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και ποιος ο λόγος της εισβολής της αστυνομίας.

14.10: Αυξάνεται ο αριθμός των αστυνομικών δυναμεων έξω από το κτίριο της διοίκησης της ΕΡΤ3. Αυτή την στιγμή κατέφθασαν άλλες δύο διμοιρίες των ΜΑΤ

 

alterthess.gr

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου μεταβάλλει το πρόγραμμα πληρωμών – Πώς διαμορφώνονται οι ημερομηνίες για μισθωτούς και μη μισθωτούς συνταξιούχους.
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου