Thumbnail
Το χρονοδιάγραμμμα το οποίο τίθεται από το υπουργείο είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Με εντολή του Υπουργείου Οικονομικών, οι αρχές έχουν ξεκινήσει να αναζητούν όσους χρωστούν πάνω από 10.000 ευρώ στο Δημόσιο ή στο ΙΚΑ. Σύμφωνα με την εντολή, οι οφειλέτες θα πρέπει είτε να υπαχθούν στις σχετικές ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη είτε να δεχθούν την κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, έχει αποστείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες λίστα με τα στοιχεία περίπου 150.000 φορολογούμενων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 10.000 ευρώ, ζητώντας να προχωρήσουν στη διασταύρωση των στοιχείων.

Το χρονοδιάγραμμμα το οποίο τίθεται από το υπουργείο είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Με την απειλή της κατάσχεσης θα αναμετρηθούν όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους αλλά και όσοι δεν ικανοποιούν τις δόσεις των ρυθμίσεών τους στις οποίες έχουν ήδη προβεί.
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα