Thumbnail
Κατόπιν εντολής του Σόιμπλε όλοι οι έλληνες θα πρέπει να κυκλοφορούν με κοτσίδες (γαλλικές ή γερμανικές) καθώς απαγορεύεται το «κούρεμα»

Εντολή Σόιμπλε προς τους έλληνες: Απαγορεύεται το κούρεμα. Όλοι θα κυκλοφορούν με κοτσίδες

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Κατόπιν εντολής του Σόιμπλε όλοι οι έλληνες θα πρέπει να κυκλοφορούν με κοτσίδες (γαλλικές ή γερμανικές) καθώς απαγορεύεται το «κούρεμα»

- Όλοι οι κουρεμένοι βουλευτές και ψηφοφόροι του μπακιρένιου μεσημεριού έσπευσαν να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις του γερμανού ηγέτη κατά τα πρότυπα του γνωστού Γαλατικού χωριού.

- Ο αρχηγός Μιχάλης Νικολολιάκος έτρεξε για προσθετική μαλλιών ώστε να μοιάζει με τον Γαλάτη ήρωα Αστερίξ. Για τη θέση του Οβελίξ, ερίζουν λόγω κιλών και σωματότυπου, πάρα πολλοί όπως καταλαβαίνετε.

- Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία κλειστοί θα παραμείνουν οι δρόμοι γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

- Ο λόγος του κλεισίματος των δρόμων οφείλεται στην αναμενόμενη και συνεχή κοσμοσυρροή των άνεργων, των απολυμένων και των εξαθλιωμένων όλης της χώρας.

- Όπως ανακοίνωσαν όλοι οι παραπάνω θα προβούν σε εκδηλώσεις λατρείας προς τον κύριο Σαμαρά μετά την απόφαση-επιτυχία του να μειώσει τον Φ.Π.Α στην εστίαση.

- Επιτέλους θα λιγδώσει το έντερο όλων των πεινασμένων.

- Η παραπάνω απόφαση αναμένεται να δώσει ώθηση στην νεκρή αγορά των ακινήτων. Ήδη οι ταβερνιάρηδες άρχισαν να αναζητούν επαγγελματική στέγη για ενοικίαση ή πώληση ώστε να καλύψουν τη ζήτηση.

- Τα απούλητα οικόπεδα, άρχισαν πάλι να έχουν ζήτηση. Οι εργολάβοι οικοδομών ξανάβγαλαν τις μπουλντόζες για σκάψιμο και το Χ.Α Αθηνών σημείωσε άνοδο 23% κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

- Η τρόικα άρχισε να συζητάει σοβαρά τον ενδεχόμενο της αποχώρησής της, άμεσα, από τη χώρα μας και ο κύριος Τόμσεν στενοχωριέται γιατί θα πρέπει να βρει άλλη χώρα για να παίξει με το ipod του.

- Μετά την επιτυχία του πρώτου διαγγέλματος για τη μείωση του Φ.Π.Α στην εστίαση, ο πρωθυπουργός άρχισε τις πρόβες για την εξαγγελία ενός ακόμη διαγγέλματος.

- Αφορμή για την εξαγγελία του νέου διαγγέλματος αποτελεί ο ερχομός του κρουαζιερόπλοιου Costa Magika στο νησί της Ρόδου.

- Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι ανήσυχοι καθώς στις σχετικές πρόβες ο κύριος Σαμαράς αντί για Costa Magika μπερδεύεται συνεχώς και αναφέρει άλλοτε Costa Karamnli και άλλοτε Costa Mitsotaki.

- Στην αναφορά του δεύτερου ονόματος πέφτει πάντα ο γενικός διακόπτης του ρεύματος. Εσπευσμένα κλήθηκε ο Κυριάκος για να φωτίζει το χώρο με τις ανοιχτές κόρες των ματιών του όταν πέφτει ο διακόπτης.

- Πολλοί από τους 153 βουλευτές και βουλευτίνες που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τις απολύσεις, εισέπραξαν ήδη την αμοιβή τους που ήταν μια φωτογράφηση με τον γελαστό πρωθυπουργό μέσα στη Βουλή! Τέλεια!

- Μετά και την ψήφιση του παραπάνω νομοσχεδίου είναι κανένας που πιστεύει ότι οι βουλευτές ΝΔ και ΠαΣοΚ συγκινούνται από την εξαθλίωση την οποία επιφέρουν σηκώνοντας με τόση ευκολία το χέρι τους;

- Πιστεύει κανένας ότι τους νοιάζει η ζωή των πολιτών και όχι η δική τους ζωούλα και θεσούλα;

- Προς το παρόν, η Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει από ιδιωτικούς σταθμούς προετοιμάζοντας το έδαφος ώστε οι ιδιωτικοί σταθμοί να εκπέμψουν από τη δημόσια τηλεόραση.

- Ο υπουργός Αρβανιτόπουλος είπε για τις ειδικότητες που κατήργησε στην Τεχνική Εκπαίδευση ότι αυτές υπάρχουν και στα ΙΕΚ. Ξέχασε ότι για να πάει κάποιος στα ΙΕΚ πρέπει να έχει τελειώσει το Λύκειο;

- Ποιο Λύκειο θα τελειώνουν τα παιδιά που επέλεγαν τα ΕΠΑΛ; Λέτε αυτές οι ειδικότητες που καταργήθηκαν να τις έχει και το ιδιωτικό ΙΕΚ ΑΚΜΗ;

- Κατά τον Άδωνι-Σπυρίδωνα, όσοι διαμαρτυρήθηκαν κατά την επίσκεψή του στο Αττικό νοσοκομείο, δεν είχαν σχέση με το χώρο της υγείας.

- Έχει δίκιο. Γιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και συγγενείς του κατά τον Άδωνι-Σπυρίδωνα δεν πρέπει να έχουν σχέση με το χώρο της υγείας. Γι’ αυτό φροντίζει να τους πετάει όλους απ’ έξω, κλείνοντας συνεχώς νοσοκομεία.

- Μετά τον γερμανό Σόιμπλε έρχεται στη χώρα μας και ο αμερικανός Τζακ Λιου. Όλοι οι σκοπευτές καταφτάνουν για βολές με πραγματικά πυρά στο κοινό πεδίο βολής που λέγεται Ελλάδα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
Εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα
Είμαι επί ξυρού ακμής και δεν κομίζω γλαύκα εις Αθήνας! Τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός νεοελληνικής και αρχαίας γλώσσας
paidia glossa
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα λέξεις με ελληνική ρίζα, που κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
Δέκα παγκόσμιες λέξεις που είναι… ελληνικές και κάνουν τη δική τους "καριέρα" στο εξωτερικό
anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές