Ελληνική Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία: Προσλήψεις 926 Ειδικών Φρουρών - Δείτε το έγγραφο

Στην πρόσληψη 926 Ειδικών Φρουρών προχωρά η Ελληνική Αστυνομία, μετά τη δημοσίευση σχετικής απόφασης στο Εθνικό Τυπογραφείο την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου. Την απόφαση υπέγραψε η υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, ενεργοποιώντας τη διαδικασία αξιοποίησης του πίνακα επιλαχόντων προηγούμενης προκήρυξης.

Οι νέες προσλήψεις δεν προκύπτουν από νέο διαγωνισμό, αλλά αφορούν υποψηφίους που είχαν συμπεριληφθεί στον πίνακα επιλαχόντων της προκήρυξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. με αριθμό 6000/2/7907/-ρα’, η οποία είχε εκδοθεί στις 5 Αυγούστου 2024.

Η προκήρυξη του 2024

Δείτε εδώ αναλυτικά το ΦΕΚ με την κατανομή των Ειδικών Φρουρών.

Τι προβλέπει η απόφαση

Η σχετική απόφαση, που δημοσιεύεται στο ΦΕΚ με αριθμό 6829 και ημερομηνία 18 Δεκεμβρίου 2025, προβλέπει την κατανομή των 926 Ειδικών Φρουρών στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού και της κάλυψης επιχειρησιακών αναγκών.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του ΦΕΚ, η ισχύς της απόφασης ξεκινά από την ημέρα δημοσίευσής της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την άμεση δρομολόγηση των επόμενων υπηρεσιακών διαδικασιών.

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα