ΑΣΕΠ
Τα προσωρινά αποτελέσματα για όλες τις θέσεις στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εκδόθηκαν σήμερα (29/03) από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2023 (Φ.Ε.Κ. 8/14.3.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα δύο (52) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και

β) Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π.

Ένσταση για την Προκήρυξη 1Κ/2023

Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε.

T.Θ. 14308 Αθήνα

Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Τα Προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ

Τα Προσωρινά αποτελέσματα ΤΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Κοινά τμήματα, άνισες αφετηρίες - Όταν το ίδιο πτυχίο διεκδικείται με διαφορετικά «μέτρα»
Πανελλήνιες Εξετάσεις: Γιατί όλο και περισσότεροι υποψήφιοι στρέφονται στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο;
Πανελλήνιες: Κοινά τμήματα, άνισες αφετηρίες - Όταν το ίδιο πτυχίο διεκδικείται με διαφορετικά «μέτρα»
aeroplano
Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη "γοργόνα": Η μυστική γλώσσα των πληρωμάτων
Πέρα όμως από τους επίσημους κανονισμούς και τη διεθνώς καθιερωμένη ορολογία, υπάρχει και μια λιγότερο γνωστή πλευρά: ένας ανεπίσημος κώδικας που...
Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη "γοργόνα": Η μυστική γλώσσα των πληρωμάτων
εκπαιδευτικοί, συντάξεις
Μισθοδοσία Εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους και πως διαμορφώνονται οι αποδοχές από 1η Ιουνίου
Τι αλλάζει στους μισθούς των εκπαιδευτικών από 1η Ιουνίου 2026 – Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα
Μισθοδοσία Εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους και πως διαμορφώνονται οι αποδοχές από 1η Ιουνίου