ΑΣΕΠ
Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες προκήρυξης 3Κ/2021 στο Υπουργείο Εξωτερικών – Κατηγορία ΔΕ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων υποψηφίων για την πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, μεταξύ άλλων, δεκατριών (13) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στο Υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2021 (ΦΕΚ 18/21.04.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων,  των κριτηρίων και των ιδιοτήτων των επιλαχόντων της Προκήρυξης 3Κ/2021 (ΦΕΚ 18/21.04.2021, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), του κλάδου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (κωδ. θέσης 501), με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Τα Προσωρινά αποτελέσματα ΔΕ

Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επομένη της κατά τα ανωτέρω καταχώρισής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Ένσταση για την Προκήρυξη 3Κ/2021

Κατηγορία: Δ.Ε. ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

T.Θ. 14308 Αθήνα

Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζωη
Αιχμές Καρυστιανού κατά Κωνσταντοπούλου: «Σπαταλά χρόνο» (Βίντεο)
Σε μια στιγμή έντασης, η Μαρία Καρυστιανού δεν έκρυψε την αγανάκτησή της, σχολιάζοντας αιχμηρά ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή...
Αιχμές Καρυστιανού κατά Κωνσταντοπούλου: «Σπαταλά χρόνο» (Βίντεο)
τραμπ
Απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Αν δεν κάνουμε κάτι θα το καταλάβει η Ρωσία ή η Κίνα»
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, τόσο στην Ευρώπη όσο και εντός του ΝΑΤΟ, καθώς αμφισβητούν υφιστάμενες γεωπολιτικές ισορροπίες
Απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Αν δεν κάνουμε κάτι θα το καταλάβει η Ρωσία ή η Κίνα»
agios savvas
Στο εδώλιο η πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» για την απεργία της καθαριότητας
Δίκη στις 3 Φεβρουαρίου για συνδικαλιστική δράση στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
Στο εδώλιο η πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» για την απεργία της καθαριότητας
μιτσοτ
Η ανάρτησή Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ: «Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» (Βίντεο)
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση 10 ετών στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτησή Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ: «Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» (Βίντεο)