ergasia
Υπάρχει μια βασική προϋπόθεση για αυτή τη δουλειά

Τα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται πως λειτουργούν εξαιρετικά στην ανεύρεση εργασίας κι έτσι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι, αλλά και εργοδότες τα χρησιμοποιούν.

Ανάμεσά τους και το Παλάτι του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο πρόσφατα ανέβασε μια ιδιαίτερη αγγελία στο LinkedIn.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητά ένα ικανό άτομο προκειμένου να στελεχώσει τη θέση του νέου Κυβερνήτη του Γιβραλτάρ, την οποία μέχρι σήμερα κατέχει ο αντιναύαρχος Sir Ντέιβιντ Στιλ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν συνεντεύξεις με τους ανθρώπους του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτειακών Υποθέσεων και Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλέιου, οι οποίοι θα αναλάβουν να επιλέξουν και το άτομο που θα πάρει τελικά τη θέση.

«Ένας αποτελεσματικός Κυβερνήτης θα ηγείται και θα είναι σε θέση να δείξει γνήσιο ενδιαφέρον για τον λαό, την οικονομία και την κοινωνία του Γιβραλτάρ», αναφέρει η αγγελία στην περιγραφή της θέσης. Επιπλέον, θα έχει δικαιοδοσία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα και την εσωτερική ασφάλεια της συγκεκριμένης περιοχής.

Αγγελία για Γιβραλτάρ

Αν και η αναζήτηση του νέου κυβερνήτη έχει ήδη ξεκινήσει, απομένει περίπου ένας χρόνος μέχρι να αναλάβει επίσημα το νέο του ρόλο. Η ημερομηνία που αναφέρεται στην προσφορά είναι ο Μάιος 2024. Παράλληλα, στα τέσσερα χρόνια που αναμένεται να εκτελέσει τα καθήκοντα του Κυβερνήτη, θα εισπράττει 95.000 λίρες ετησίως, δηλαδή 106.977,45 ευρώ.

Οι ευθύνες του νέου κυβερνήτη

Όσον αφορά τις ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβει ο επόμενος Κυβερνήτης του Γιβραλτάρ, αυτές είναι:

  • Να εκπροσωπεί τον βασιλιά στο Γιβραλτάρ.
  • Να ενεργεί σύμφωνα με το Σύνταγμα του Γιβραλτάρ και να το τηρεί.
  • Να ασκεί εκτελεστικές αρμοδιότητες, σύμφωνα με την πολιτική της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου έναντι του Γιβραλτάρ, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών σχέσεων, της άμυνας, της εσωτερικής ασφάλειας και ορισμένων καθηκόντων σε σχέση με το διορισμό σε δημόσια αξιώματα στο Γιβραλτάρ.
  • Να συνεργάζεται με τον επικεφαλής υπουργό και την κυβέρνηση του Γιβραλτάρ και να υποστηρίζει την πολιτική και τη δραστηριότητα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Να ενεργεί ως αρχηγός των βρετανικών δυνάμεων στο Γιβραλτάρ. Ο Αρχηγός του Αμυντικού Επιτελείου θα διασφαλίζει ότι κάθε διοριζόμενος, πολιτικός ή στρατιωτικός, θα υποστηρίζεται πλήρως και θα ενημερώνεται για την εκπλήρωση αυτών των καθηκόντων.
  • Να διαδραματίζει ορατό ρόλο στην υποστήριξη των κοινοτικών σχέσεων και να διατηρεί υψηλό δημόσιο προφίλ.
  • Να ηγείται μιας ποικιλόμορφης ομάδας προσωπικού με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και τοπικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας μια ενιαία ομαδική προσέγγιση, με δέσμευση για αριστεία και συνεχή βελτίωση.

Τέλος, στην αγγελία υπάρχει μόλις μία απαίτηση κι αυτή είναι ο κάθε υποψήφιος που θα υποβάλλει αίτηση να είναι Βρετανός πολίτης.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός Διαγωνισμός στα Δικαστήρια: Όλη η ύλη ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοσ
Μέχρι χθες: 75.000 οι αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο ΑΣΕΠ για τη συμμετοχή στους νέους πίνακες κατάταξης
Προσοχή! Η μη εμπρόθεσμη, μη ορθή ή μη έγκυρη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αιτήσεως στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. συνιστά αποκλειστική ευθύνη και...
Μέχρι χθες: 75.000 οι αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο ΑΣΕΠ για τη συμμετοχή στους νέους πίνακες κατάταξης
freideriki
Η ράβδος ουρανίου και η ανευθυνότητα του Υπουργείου Πολιτισμού
Σοβαρή καταγγελία του προέδρου του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) Δημήτρη Κουφοβασίλη για τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι συνάδελφοί...
Η ράβδος ουρανίου και η ανευθυνότητα του Υπουργείου Πολιτισμού