ασεπ
Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ

Eκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 28/12.05.2021/τ. ΑΣΕΠ, Φ.Ε.Κ. 31/26.05.2021/τ. ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, τριάντα δύο (32) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α’ Βαθμού.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  1. Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
  2. Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Δείτε ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

thessaloniki-foithtes.jpg
Ασύλληπτο! Χιλιάδες φοιτητές και πτυχιούχοι σε 7 Πανεπιστήμια χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα!
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει δοθεί εντολή στη νομική υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να καταρτιστεί  τροπολογία
Ασύλληπτο! Χιλιάδες φοιτητές και πτυχιούχοι σε 7 Πανεπιστήμια χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα!