Προσλήψεις δικηγόρων μέσω ΔΥΠΑ- Πώς θα κάνετε αίτηση
Η ΔΥΠΑ προσλαμβάνει ασκούμενους δικηγόρους- Ανοικτές οι αιτήσεις

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.)  προσλαμβάνει ασκούμενους δικηγόρους οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν Η μέρος της άσκησής τους. Η διάρκεια της σύμβασης είναι συνολικά 12 μήνες και θα διαρκέσει από τις 7 Νοεμβρίου 2022 έως και τις 6 Νοεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας (www.dypa.gov.gr).

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι αιτήσεις των υποψηφίων συντάσσονται σύμφωνα με το σχετικό επισυναπτόμενο υπόδειγμα στην παρούσα πρόσκληση και υποβάλλονται, εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης αποκλειστικής προθεσμίας, είτε έντυπα, σε κλειστό φάκελο με ονοματεπώνυμο και την ένδειξη «Αίτηση - Δικαιολογητικά Πρόσκλησης για Άσκηση Υποψήφιου Δικηγόρου», προς το Πρωτόκολλο της Διοίκησης της Δ.ΥΠ.Α. (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 8, Τ.Κ. 17456, Άλιμος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 π.μ. – 15:00 μ.μ, είτε μέσω e-mail, με αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], αναγράφοντας στο θέμα «Αίτηση – Πρόσκληση ασκούμενων δικηγόρων».

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, είτε με φυσική είτε με ψηφιακή υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 15 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Πώς διορίζεστε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ανεξαρτήτως πτυχίου AEI και ΤΕΙ (Και με απολυτήριο λυκείου)

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση ΙΤΑΛΙΚΩΝ και ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα