Προσλήψεις δικηγόρων μέσω ΔΥΠΑ- Πώς θα κάνετε αίτηση
Η ΔΥΠΑ προσλαμβάνει ασκούμενους δικηγόρους- Ανοικτές οι αιτήσεις

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.)  προσλαμβάνει ασκούμενους δικηγόρους οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν Η μέρος της άσκησής τους. Η διάρκεια της σύμβασης είναι συνολικά 12 μήνες και θα διαρκέσει από τις 7 Νοεμβρίου 2022 έως και τις 6 Νοεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας (www.dypa.gov.gr).

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι αιτήσεις των υποψηφίων συντάσσονται σύμφωνα με το σχετικό επισυναπτόμενο υπόδειγμα στην παρούσα πρόσκληση και υποβάλλονται, εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης αποκλειστικής προθεσμίας, είτε έντυπα, σε κλειστό φάκελο με ονοματεπώνυμο και την ένδειξη «Αίτηση - Δικαιολογητικά Πρόσκλησης για Άσκηση Υποψήφιου Δικηγόρου», προς το Πρωτόκολλο της Διοίκησης της Δ.ΥΠ.Α. (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 8, Τ.Κ. 17456, Άλιμος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 π.μ. – 15:00 μ.μ, είτε μέσω e-mail, με αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], αναγράφοντας στο θέμα «Αίτηση – Πρόσκληση ασκούμενων δικηγόρων».

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, είτε με φυσική είτε με ψηφιακή υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιτ
Κινητοποίηση στην Πάτρα ενάντια στην κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών, σήμερα στις 6.30μμ
Η δημοτική αρχή έχει απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο σήμερα, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, στις 18:30, στην Πλατεία Γεωργίου, την ίδια ημέρα που...
Κινητοποίηση στην Πάτρα ενάντια στην κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών, σήμερα στις 6.30μμ
καταιγίδα
Καταιγίδες ξανά στην Αττική: Ποιες ώρες σήμερα θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
Νέο κύμα έντονων φαινομένων από το μεσημέρι και μετά – Σε επιφυλακή οι Αρχές μετά τις πλημμύρες και τις ανθρώπινες απώλειες.
Καταιγίδες ξανά στην Αττική: Ποιες ώρες σήμερα θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία