Προσλήψεις στη Walt Disney: «Τρέχουν» 95 θέσεις εργασίας- Πώς θα κάνετε αίτηση
Εργαστείτε στην Walt Disney Studios: 95 θέσεις εργασίας σε ΗΠΑ, Γαλλία και Αγγλία

Η εταιρία Disney ιδρύθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1923 από τους αδερφούς Ουόλτ και Ρόι Ντίσνεϊ με την ονομασία "Disney Brothers Cartoon Studio". Στο παρελθόν είχε λάβει τις ονομασίες "The Walt Disney Studios" και "Walt Disney Productions", προτού λάβει την τωρινή της ονομασία το 1986. Η εταιρία καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος των κινουμένων σχεδίων στην αμερικανική βιομηχανία, πριν το άνοιγμά της σε παραγωγές ταινιών ζωντανής δράσης, στην τηλεόραση και στα θεματικά πάρκα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Η Walt Disney Studios γνωστή εδώ και δεκαετίες για ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά σύμπαντα παγκοσμίως, τα θεματικά της πάρκα, προϊόντα παιχνιδιών και ήρωες που συντρόφευσαν και συντροφεύουν γενιές και γενιές, αναζητά εργαζόμενους για μία πληθώρα δεκάδων ειδικοτήτων σε 6 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν 7 χώρες, μεταξύ των οποίων τις ΗΠΑ, συγκεκριμένα την Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, το Λος Άντζελες, τον Καναδά και το Τέξας, καθώς και την Γαλλία στην περιβόητη Disneyland, την Αγγλία, την Πολωνία, την Ινδία και την Αργεντινή.

Δείτε πώς θα κάνετε αίτηση ΕΔΩ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Έρχονται 2 μεγάλες και 2 μικρές προκηρύξεις με πάνω από 5.000 θέσεις

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

panpatrwn.jpg
Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Εκπ/κών 2023: Νέες Υποτροφίες
Σε ποια μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως που πραγματοποιούνται από Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο (ΔΕΝ χρειάζονται ΔΟΑΤΑΠ) μπορείτε να διεκδικήσετε...
Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Εκπ/κών 2023: Νέες Υποτροφίες