Νέες προσλήψεις ανακοίνωσε ο Δήμος Περιστερίου
Στην άμεση πρόσληψη 16 ατόμων θα προχωρήσει ο Δήμος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοίνωσε την άμεση πρόσληψη δεκαέξι (16) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας του Δήμου Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Περιστερίου θα προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη:

  • δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών (Γ ή C κατηγορίας),
  • έξι (6) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών καθαριότητας και
  • οκτώ (8) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Γενικών καθηκόντων

Οι συμβάσεις θα αφορούν χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και το τέλος της αντιπυρικής περιόδου, δηλαδή έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο Περιστερίου, Πλατεία Δημοκρατίας 1 και ειδικότερα στην υπηρεσία Πρωτοκόλλου από την αύριο, Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 έως και τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών και των λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών (άδειες, βεβαιώσεις κλπ), για την ειδικότητα ΔΕ Οδηγών (Γ ή C κατηγορίας). Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, βεβαίωση ισοτιμίας αυτού από αρμόδια αρχή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
  4. Δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας για την ειδικότητα ΔΕ Οδηγών (Γ ή C κατηγορίας) (βεβαίωση φορέα δημόσιου τομέα ή ασφαλιστικού φορέα κλπ).
  5. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 16 και 17 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν.3584/2007) (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα ή να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση) και ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.
  6. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν έχουν απασχοληθεί στο Δήμο Περιστερίου ως προσωπικό για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Προσλήψεις σε πέντε Δήμους της χώρας

Συνολικά 120 νέες θέσεις εργασίας έχουν προκηρύξει πέντε Δήμοι σε όλη την χώρα. Οι προσλήψεις αφορούν την αντιμετώπιση εποχικών ή παροδικών αναγκών που έχουν προκύψει, την στελέχωση καλοκαιρινών δημοτικών camping καθώς και την υλοποίηση καλοκαιρινών προγραμμάτων φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Οι πέντε Δήμοι που πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα σε προσλήψεις είναι ο Δήμος Σάμης, ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Δήμος Θάσου, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς και ο Δήμος Σίφνου.

Αναλυτικά οι 120 προσλήψεις στους Δήμους και οι προκηρύξεις τους Εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

mixailidou
Μιχαηλίδου: Διαγωνστικά τεστ για αναπτυξιακές διαταραχές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς από το 2022
Τους βασικούς άξονες του νέου προγράμματος προσχολικής αγωγής αναλύει η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,...
Μιχαηλίδου: Διαγωνστικά τεστ για αναπτυξιακές διαταραχές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς από το 2022
asep
Διορισμοί εκπαιδευτικών: Από σήμερα και για πέντε ημέρες οι δηλώσεις προτιμήσεων περιοχών
Αναλυτικά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί
Διορισμοί εκπαιδευτικών: Από σήμερα και για πέντε ημέρες οι δηλώσεις προτιμήσεων περιοχών
Απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων: Αντισυνταγματική η ρύθμιση για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης
Για «διάκριση στερούμενη συνταγματικού ερείσματος» κάνουν λόγο οι απόφοιτοι Πανεπιστημίων Αλλοδαπής, οι οποίοι με υπόμνημα που κατέθεσαν αντιτίθενται...
Απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων: Αντισυνταγματική η ρύθμιση για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης
Χαλκιδική: Παραλία της Σιθωνίας γέμισε αφρούς - Πώς εξηγείται το φαινόμενο
Γέμισε με αφρούς η παραλία Τηγάνια στη Σιθωνία Χαλκιδικής - Τι είναι το φαινόμενο του «ευτροφισμού» στο οποίο οφείλεται η εμφάνιση του ακίνδυνου αφρού
Χαλκιδική: Παραλία της Σιθωνίας γέμισε αφρούς - Πώς εξηγείται το φαινόμενο