Προκήρυξη ΕΛΤΑ: Έρχονται προσλήψεις σε 13 νησιά του Αιγαίου
Alexandros Michailidis / SOOC
Την πρόσληψη 22 ατόμων σε 13 νησιά των Νομών Κυκλάδων, Σάμου, Χίου και Δωδεκανήσου, ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) προκηρύσσουν την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών πλήρους απασχόλησης, είκοσι δύο (22) ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ Α.Ε.

Οι ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη αφορά προσωπικό «Κατηγορίας Ταχυδρομικού Έργου ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».

Οι προσλήψεις θα γίνου στα καταστήματα των ΕΛΤΑ που εδρεύουν στους Νομούς Σάμου, Χίου, Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, και συγκεκριμένα στα νησιά:

 1. Κύθνος (2 θέσεις)
 2. Ανάφη (1 θέση)
 3. Μήλος (2 θέσεις)
 4. Σέριφος (2 θέσεις)
 5. Ιός (1 θέση)
 6. Αμοργός (2 θέσεις)
 7. Σίφνος (2 θέσεις)
 8. Σίκινος (1 θέση)
 9. Κάσος (1 θέση)
 10. Νίσυρος (1 θέση)
 11. Χίος (4 θέσεις)
 12. Οινούσσες (1 θέση)
 13. Φούρνοι (2 θέσεις)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή (ώρες υποβολής 09.00 - 13.30), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, σε απλό φάκελο μεγέθους Α4, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. - Περιφ/κή Δ/νση Πειραιά & Αιγαίου, Τμήμα Υποστήριξης, Τσαμαδού 23 και Φίλωνος 36, Τ.Κ. 185 25 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ανακοίνωση ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΧΤΩ (8) ΜΗΝΕΣ, Υπόψιν κ. Ξυράφη Αλεξάνδρας (τηλέφωνο:210-4146141).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία ξεκινάει από αύριο, Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 και λήγει την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

ΕΛ.ΤΑ: Προσλήψεις και σε καταστήματα της Ηπειρωτικής Ελλάδας

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) δημοσιεύσαν δύο προκηρύξεις με τις οποίες πρόκειται να προσλάβουν συνολικά είκοσι (20) άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Ηπείρου, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι για να λάβουν μέρος στις προκηρύξεις των ΕΛ.ΤΑ αρκεί να έχουν πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα απασχοληθούν για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε λειτουργικές υπηρεσίας των ΕΛΤΑ.

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

enrico berlinguer
Ήταν υπέρ της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ο Μπερλίνγκουερ;
«Εμείς, μαζί με τον Μπερλίνγκουερ, τον Γληνό, την Ιμβριώτη, τον Ηλιού, τον Κύρκο, τον Μπανιά, τον Φαράκο, τον Παπαγιαννάκη, τον Γιάνναρο και όσους...
Ήταν υπέρ της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ο Μπερλίνγκουερ;
filis
Φίλης για ΕΒΕ: Μας οδηγούν αντίστροφα από την Ευρώπη - Παγκόσμια πρωτοτυπία οι κενές θέσεις στα ΑΕΙ
«Πόσοι απόφοιτοι λυκείου δεν θα σπουδάσουν εξαιτίας της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής; Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να μένουν κενές θέσεις στα...
Φίλης για ΕΒΕ: Μας οδηγούν αντίστροφα από την Ευρώπη
fotia drosia
Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα- Εντολή εκκένωσης 10 οικισμών (Pics/Vid)
Σε πύρινο κλοιό εξακολουθεί να βρίσκεται ο δήμος Ερυμάνθου Αχαΐας, λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξεκίνησε από τη Δροσιά - Σε ύφεση το μέτωπο στην...
Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα- Εντολή εκκένωσης 10 οικισμών (Pics/Vid)
teacher 1280
Απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής που διορίστηκαν με το ΦΕΚ αρ. 1289/Γ’/19-08-2020
Εφικτή η ικανοποίηση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής που διορίστηκαν με το ΦΕΚ αρ.1289/Γ’/19-08-2020 εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ
Απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής