ΕΛΤΑ: Εποχικές προσλήψεις σε εννέα καταστήματα
Alexandros Michailidis / SOOC
Στην άμεση πρόσληψη είκοσι ατόμων πρόκειται αν προχωρήσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) για να στελεχώσουν εννέα καταστήματα σε όλη την χώρα

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) δημοσιεύσαν δύο προκηρύξεις με τις οποίες πρόκειται να προσλάβουν συνολικά είκοσι (20) άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Ηπείρου, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι για να λάβουν μέρος στις προκηρύξεις των ΕΛ.ΤΑ αρκεί να έχουν πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα απασχοληθούν για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε λειτουργικές υπηρεσίας των ΕΛΤΑ.

Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου θα προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. 

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου  είναι «Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ» και οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα καταστήματα της Κόνιτσας, του Μετσόβου και της Λευκίμμης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα τρία αυτά καταστήματα ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου και λήγει τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

Η δεύτερη προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας αφορά την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. 

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας είναι «Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ». Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που βρίσκονται στα Καλάβρυτα, το Ληξούρι, το Λεωνίδιο, το Κρανίδι, την Κυπαρισσία και το Γύθειο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα έξι παραπάνω καταστήματα των ΕΛΤΑ ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου και λήγει το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021.

Η προκήρυξη για την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου

Η προκήρυξη για την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

asep
Από σήμερα και για πέντε ημέρες οι δηλώσεις προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών
Αναλυτικά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί
Από σήμερα και για πέντε ημέρες οι δηλώσεις προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών
Απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων: Αντισυνταγματική η ρύθμιση για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης
Για «διάκριση στερούμενη συνταγματικού ερείσματος» κάνουν λόγο οι απόφοιτοι Πανεπιστημίων Αλλοδαπής, οι οποίοι με υπόμνημα που κατέθεσαν αντιτίθενται...
Απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων: Αντισυνταγματική η ρύθμιση για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης
Χαλκιδική: Παραλία της Σιθωνίας γέμισε αφρούς - Πώς εξηγείται το φαινόμενο
Γέμισε με αφρούς η παραλία Τηγάνια στη Σιθωνία Χαλκιδικής - Τι είναι το φαινόμενο του «ευτροφισμού» στο οποίο οφείλεται η εμφάνιση του ακίνδυνου αφρού
Χαλκιδική: Παραλία της Σιθωνίας γέμισε αφρούς - Πώς εξηγείται το φαινόμενο