Οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν όλες τις προσλήψεις στο δημόσιο για μόνιμους υπαλλήλους

Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για συνολικά πενήντα έξι (56) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων «τρέχουν» αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο ΑΣΕΠ έχει προκηρύξει 38 θέσεις τακτικού προσωπικού για τον ίδιο τον οργανισμό ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη για 18 μόνιμες προσλήψεις έφεδρων γιατρών στο Πολεμικό Ναυτικό.

Αναλυτικά:

Μόνιμες προσλήψεις στον ΑΣΕΠ

Εκδόθηκε η 2Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα οκτώ (38) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στη διαδικασία αρχίζει στις 29 Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Οι θέσεις εργασίας κατανέμονται σε Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) ως εξής:

  • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
  • ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  • ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  • ΔΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ Η/Υ,
  • ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Η/Υ

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...

Πολεμικό Ναυτικό: Προσλήψεις 18 έφεδρων Ιατρών

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της προκήρυξης του ΑΣΕΠ με την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Παπανικολάου, που αφορά προσλήψεις σε δεκαοκτώ (18) θέσεις Έφεδρων εξ Εφεδρείας και κατ’ Απονομή Αξιωματικών Υγειονομικού με γενική ειδικότητα Ιατρού στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι επιτυχόντες θα καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό ως Έφεδροι εξ Εφέδρων και κατ’ Απονομή Αξιωματικοί, και ο απονεμόμενος βαθμός θα είναι αυτός του Ανθυποπλοιάρχου.

Με την ονομασία τους ως Αξιωματικοί έχουν τα ίδια υπηρεσιακά και οικονομικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους μονίμους συναδέλφους τους και δεν έχουν υποχρέωση ελάχιστης παραμονής στο στράτευμα, αξιοποιούνται δε αποκλειστικά για την κάλυψη αναγκών των Ναυτικών Νοσοκομείων Αθηνών, Σαλαμίνας και Κρήτης.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...

Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στο Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος

Το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος (ΕΛ.ΚΕ.Δ.), στο πλαίσιο της στελέχωσής του, προκηρύσσει την πλήρωση δέκα (10) θέσεων Ειδικού Επιστημονικό Προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η πρόσληψη πραγματοποιείται με την υπογραφή σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με το ΕΛ.ΚΕ.Δ., διάρκειας τριών (3) ετών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...

 

Μόρια για τις προσλήψεις με εξ αποστάσεως πιστοποίηση Αγγλικών

english_language.jpg

Πρόσθετα μόρια για τις προσλήψεις μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσε όσοι διαθέτουν Πιστοποίηση Αγγλικών που είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ. Υπάρχει διαθέσιμη εξέταση που επιτρέπει στους υποψηφίους να εξεταστούν από το σπίτι δίνοντας μόνο READING και LISTENING

Οι LanguageCert Online εξετάσεις που παρέχει το GoLearn με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Μόρια για τις προσλήψεις με εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ σε 10 ημέρες

Η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου αποδεικνύεται με την Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που προσφέρει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN με εξ αποστάσεως μαθήματα σε όλη την Ελλάδα και απεριόριστες δωρεάν επανεξετάσεις

Το δημόσιο, ο ΑΣΕΠ, και η πλειοψηφία των προκηρύξεων ζητούν ως απαιτούμενο ή μοριοδοτούμενο κριτήριο την Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που μπορείτε μέσα σε 10 ημέρες και λιγότερο να την λάβετε από το αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας ΚΕΔΙΒΙΜ II GOLEARN

Τα μαθήματα κρατούν 10 ημέρες (Ή ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ενώ αμέσως μετά δίνετε εξετάσεις! 

Η  Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ είναι απαραίτητη και μοριοδοτεί επίσης σε προκηρύξεις που αφορούν το δημόσιο τομέα, σε ΔΕΚΟ, σε υπουργεία, σε οργανισμούς και άλλα.

Δείτε περισσότερα για την πιστοποίηση Η/Υ εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό

Πότε θα γίνει ο Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ; Ύλη και Χρονοδιάγραμμα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Δημιουργία Μητρώο ΑΣΕΠ και Κατάθεση αίτησης μόνο με 30 ευρώ μέσω του proson.gr

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΑΙΓΙΝΑ
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας και γιου από μισθωμένους εκτελεστές
Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κλαμπ, είχε κατονομαστεί από τα θύματα, ως ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές και είχαν δεχθεί απειλές από...
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας και γιου από μισθωμένους εκτελεστές