Οι ειδικευόμενοι νοσηλευτές θα εργάζονται για 18 μήνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων, στα Κέντρα Υγείας και σε άλλες δομές Δημόσιας Υγείας, παράλληλα με τη θεωρητική τους κατάρτιση, η οποία έχει προβλεφθεί να γίνεται με τηλεκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Πού μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι
Για τις 1.650 θέσεις Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής, οι ενδιαφερόμενοι νοσηλευτές μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις έως τις 31 Ιουλίου 2020 στις Υγειονομικές Περιφέρειες, όπως αναφέρονται στους ακόλουθους συνδέσμους:
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει και η υποβολή των αιτήσεων για τις 600 θέσεις Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.