69 νομικοί στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Δείτε αναλυτικά τη προκήρυξη

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικούς διαγωνισμούς, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων από τους οποίους το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο μπορεί να προσλάβει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως « γλωσσομαθείς νομικούς »(ομάδα καθηκόντων AD).

EPSO/AD/375/20 — Γλωσσομαθείς νομικοί δανικής γλώσσας (DA) (AD 7) – 9 θέσεις

EPSO/AD/376/20 — Γλωσσομαθείς νομικοί ελληνικής γλώσσας (EL) (AD 7) – 15 θέσεις

EPSO/AD/377/20 — Γλωσσομαθείς νομικοί γαλλικής γλώσσας (FR) (AD 7) – 20 θέσεις

EPSO/AD/378/20 — Γλωσσομαθείς νομικοί κροατικής γλώσσας (HR) (AD 7) – 15 θέσεις

EPSO/AD/379/20 — Γλωσσομαθείς νομικοί πολωνικής γλώσσας (PL) (AD 7) – 10 θέσεις

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσλαμβάνει νομικούς υψηλής εξειδίκευσης οι οποίοι πρέπει να είναι ικανοί να μεταφράζουν στη γλώσσα του διαγωνισμού νομικά/νομοθετικά κείμενα, συχνά περίπλοκα, από δύο τουλάχιστον άλλες γλώσσες. Οι γλωσσομαθείς νομικοί χρησιμοποιούν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους εργαλεία πληροφορικής και άλλες εφαρμογές γραφείου.

Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν μετάφραση νομικών κειμένων (αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Γενικού Δικαστηρίου, προτάσεις των γενικών εισαγγελέων, γραπτά υπομνήματα των διαδίκων, κλπ.) στη γλώσσα του διαγωνισμού από δύο τουλάχιστον άλλες επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναθεώρηση των ανωτέρω μεταφράσεων, και εργασίες νομικής ανάλυσης σε συνεργασία με τις γραμματείες και τις λοιπές υπηρεσίες του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Kαταληκτική ημερομηνία: 07-04-2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»