Thumbnail
Αποτελέσματα προκήρυξης για προσλήψεις από το ΑΣΕΠ

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2E/2018 (ΦΕΚ.1/ 22.01.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση δεκαπέντε (15) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικών» [κωδικός θέσης: 10005], με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί ο πίνακας προσληπτέων καθώς και ο πίνακας κληθέντων σε συνέντευξη αλλά μη επιλεγέντων (αποκλειομένων).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ.62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι  υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Οι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεωνη προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα  Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 έως και την πάροδο της ημέρας Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2018.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημόκριτος δημοκρίτειο δπθ
Η Σαμοθράκη αποκτά πανεπιστημιακή πνοή: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο εγκαθίσταται στο Δημοτικό Σχολείο Αλωνίων
Με στρατηγικό σχέδιο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα, η συνεργασία Σαμοθράκης – ΔΠΘ ανοίγει νέους δρόμους για έρευνα, εκπαίδευση και βιώσιμη ανάπτυξη
Η Σαμοθράκη αποκτά πανεπιστημιακή πνοή: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο εγκαθίσταται στο Δημοτικό Σχολείο Αλωνίων
asthenoforo-ekav.jpg
Τραγωδία στην Πειραιώς: Νεκρός 31χρονος μοτοσικλετιστής σε πρωινό τροχαίο
Η μηχανή ανετράπη υπό άγνωστες συνθήκες – Σε εξέλιξη οι έρευνες της Τροχαίας για τα αίτια του δυστυχήματος
Τραγωδία στην Πειραιώς: Νεκρός 31χρονος μοτοσικλετιστής σε πρωινό τροχαίο