Προσλήψεις πτυχιούχων πληροφορικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων "Διόφαντος"
Θέσεις εργασίας για πτυχιούχους πληροφορικής

Προκηρύσσονται δύο άτομα με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Υποστήριξη Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε Επιστημονικά και Τεχνολογικά Θέματα 2018» που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 544 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του ΥΠΠΕΘ.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:

- Πτυχίο Πανεπιστημίου Πληροφορικής ή Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Η/Υ ή ισοδύναμου.
- Καλή Γνώση Αγγλικής (επιπέδου Β2).
- Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών σε υποστήριξη μηχανογραφικών εφαρμογών μεγάλης κλίμακας που αξιοποιούνται από την εκπαιδευτική κοινότητα, με καλή γνώση εκπαιδευτικών διαδικασιών που αφορούν στη λειτουργία σχολικών μονάδων και στη διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:

- Πτυχίο AEI.
- Καλή Γνώση Αγγλικής (επιπέδου Β2).
- Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών στην υποστήριξη υπολογιστικών και δικτυακών υποδομών μεγάλης κλίμακας.
- Γνώση προγραμματισμού δικτυακών συσκευών (Cisco routers/switches και routing protocols, - πιστοποίηση τουλάχιστο επιπέδου CCNA).

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή προτάσεων και άλλες διαδικαστικές διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Βασιλική Τζέλη, e-mail: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία: Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

σχετικά άρθρα

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 
Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 

Επίσημα πλέον, η Αθήνα βρίσκεται στον παλμό των Χριστουγέννων. «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα...

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά