Παρουσίαση της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ στη ΔΕΘ

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, θα εκπροσωπηθεί με δυο ομιλητές στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τη συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό του Περίπτερο, θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες με συμμετοχές από τις 4 Σχολές του ΕΑΠ.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί σύντομη παρουσίαση από τον Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» Γεώργιο Γκαντζιά με τίτλο «Η Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων: Επενδύοντας στις Πολιτιστικές Δραστηριότητες και τις Χορηγίες».

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:15, ολοκληρώνονται οι ομιλίες του ΕΑΠ με τον Αναπληρωτή Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Γεώργιο Αγιομυργιανάκη, να παρουσιάζει το θέμα «Εξελίξεις στον Τουριστικό κλάδο, η θέση της Ελλάδας και ο ρόλος της Εκπαίδευσης. Το νέο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Διοίκηση Τουρισμού” της Σχολής»

Η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, και το περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου βρίσκεται στη Θέση 22 (stand 22), στο Περίπτερο AKADEMIA 14 της 84ης Δ.Ε.Θ.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα εδώ.

σχετικά άρθρα

Ο κορονοϊός σημαδεύει και τα παιδιά – Τι δείχνει ο θάνατος του βρέφους στις ΗΠΑ
Ο κορονοϊός σημαδεύει και τα παιδιά – Τι δείχνει ο θάνατος του βρέφους στις ΗΠΑ
Στις 2 Μαρτίου δεν είχε καταγραφεί κανένας θάνατος παιδιού κάτω των δέκα ετών, στοιχείο που είχε εντυπωσιάσει τους επιστήμονες
Ο κορονοϊός σημαδεύει και τα παιδιά – Τι δείχνει ο θάνατος του βρέφους στις ΗΠΑ