Γνωρίστε την Σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΑΠ στη ΔΕΘ
Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας συμμετέχει στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ομιλία – παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 14:45, στην Αίθουσα Akademia στο Περίπτερο 14.

Συγκεκριμένα ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης θα παρουσιάσει τα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Αναλυτικά θα γίνει παρουσίαση στοιχείων της Σχολής καθώς και παρουσίαση της εργαστηριακής υποδομής που διαθέτει τόσο για τα Προγράμματα προπτυχιακού - μεταπτυχιακού επιπέδου όσο και για την έρευνα.  Τέλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής θα αναφερθεί στα θερινά σχολεία που πραγματοποιούνται από Μέλη ΔΕΠ της Σχολής, με παράλληλη δυνατότητα παρακολούθησής τους εξ αποστάσεως.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) συμμετέχει και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στη Θέση 22 (stand 22), στο Περίπτερο AKADEMIA 14 της 84ης Δ.Ε.Θ.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν και άλλες ομιλίες που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα