Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Κολύμβησης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2024-2025
Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν – Η εγκύκλιος

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.), σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2024-2025.

Η διοργάνωση) της Α΄ φάσης των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στις Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Μαγνησίας, Λάρισας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Έβρου, Ηρακλείου και Κεφαλληνίας και (β) της Β΄ και Γ ΄φάσης στην Ο.Ε.Σ.Α.Δ. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.).

Δείτε εδώ την εγκύκλιο

Δικαίωμα συμμετοχής

1. Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

2. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές και μαθήτριες πρέπει να φοιτούν κανονικά στο σχολείο με αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και να είναι γεννημένοι/ες κατά τα έτη 2007, 2008, 2009 και κατά το έτος 2010 μόνο οι φοιτούντες/σες στην Α΄ Λυκείου.

3. Κάθε μαθητής/μαθήτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα ατομικό άθλημα και σε ένα αγώνισμα του ατομικού αθλήματος.

4. Οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες που κατέχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), καθώς και επικαιροποιημένη Κάρτα Υγείας Αθλητή σε ισχύ έως και τηνν ημέρα διεξαγωγής των αγώνων και κάρτα διαπίστευσης κολυμβητή/κολυμβήτριας τα προσκομίζουν ως πρωτότυπα έγγραφα.

5. Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν και μαθητές/μαθήτριες που δεν διαθέτουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), επικαιροποιημένη Κάρτα Υγείας Αθλητή και κάρτα διαπίστευσης κολυμβητή/κολυμβήτριας. Στην περίπτωση αυτή συμπληρώνουν όλα τα απαιτούμενα από την σχολική μονάδα έντυπα για τη συμμετοχή τους, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεύμα
Χωρίς ρεύμα σήμερα (13/01) 9 περιοχές της Αττικής – Σε ποιους δήμους θα υπάρξουν διακοπές
Προγραμματισμένες παρεμβάσεις του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο ηλεκτροδότησης την Τρίτη 13 Ιανουαρίου – Έκκληση για προσοχή από τους πολίτες
Χωρίς ρεύμα σήμερα (13/01) 9 περιοχές της Αττικής – Σε ποιους δήμους θα υπάρξουν διακοπές
καρυστιανού
Εκτός νέου πολιτικού φορέα ο Φαραντούρης – Τα πρόσωπα του στενού κύκλου Καρυστιανού
Αυστηρά κριτήρια, αποστάσεις από εν ενεργεία πολιτικούς και ομάδες εργασίας σε πλήρη εξέλιξη για το υπό διαμόρφωση εγχείρημα
Εκτός νέου πολιτικού φορέα ο Φαραντούρης – Τα πρόσωπα του στενού κύκλου Καρυστιανού
αγρότες
Αγρότες σε ρήξη με το Μαξίμου: Λένε «όχι» στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
Μπλόκα επ’ αόριστον σε Πελοπόννησο και Αιτωλοακαρνανία, καταγγέλλουν προσχηματικό διάλογο και προαναγγέλλουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αγρότες σε ρήξη με το Μαξίμου: Λένε «όχι» στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο alfavita.gr: Χρειάζονται καθαρές απαντήσεις για μια νέα πορεία της χώρας απέναντι στα αδιέξοδα της Ν.Δ.
 Η ευθύνη να δείξει ότι υπάρχουν άλλες επιλογές, ότι υπάρχει άλλη πορεία για την χώρα πέφτει στους ώμους του ΠΑΣΟΚ
Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο alfavita.gr: Χρειάζονται καθαρές απαντήσεις για μια νέα πορεία της χώρας απέναντι στα αδιέξοδα της Ν.Δ.