μπαντμιντον
Οι σχολικές μονάδες πρέπει να αποστείλουν την Κατάσταση Συμμετοχής στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α) μέχρι την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Αντιπτέρισης μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2024-2025.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α) και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Βούλα Πατουλίδου» πρώην ΔΑΚ Ευόσμου (Γοργοποτάμου 3 & Εθνικής Αντιστάσεως, Εύοσμος Θεσσαλονίκης, ΤΚ 56224).

Δικαίωμα Συμμετοχής

1. Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

2. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές και μαθήτριες πρέπει να φοιτούν κανονικά στο σχολείο με αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και να είναι γεννημένοι/ες κατά τα έτη 2007, 2008, 2009 και κατά το έτος 2010 μόνο οι φοιτούντες/σες στην Α΄ Λυκείου.

3. Κάθε μαθητής/μαθήτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα ατομικό άθλημα και σε ένα αγώνισμα του ατομικού αθλήματος.

Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Αντιπτέρισης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2024-2025

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Δείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση

Δείτε εδώ την κατάσταση συμμετοχής

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αλεξο
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»
Απάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας σε προκλητικές δηλώσεις και ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων της δημόσιας εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»
ΠΑΣΑΝ
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η παράλληλη στήριξη»
Καθηκοντολόγιο, εργαλεία/επιμορφώσεις και ενιαία αξιολόγηση στα ΚΕΔΑΣΥ στο επίκεντρο της συνάντησης του ΠΑΣΑΝ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η παράλληλη στήριξη»
molivia
Εκπαιδευτικοί ζητούν Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ για τις εξελίξεις στην Παιδεία
Κοινό αίτημα Συλλόγων για έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις και απεργιακή κλιμάκωση απέναντι στην κυβερνητική επίθεση
Εκπαιδευτικοί ζητούν Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ για τις εξελίξεις στην Παιδεία