Ειδική Αγωγή: Η πρόσκληση εκπαιδευτικών για τη Σάμο
2η Τοπική Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών για κάλυψη θέσης ΠΕ71/ΠΕ70.ΕΑΕ-Δασκάλων ΕΑΕ και ΠΕ70-Δασκάλων για δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Σάμου για το διδ. έτος 2024-2025

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πρόσκλησης υποψηφίων εκπαιδευτικών για την κάλυψη θέσεων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στη Σάμο.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου προχώρησε στη 2η Τοπική Πρόσκληση για την κάλυψη θέσεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ71/ΠΕ70.ΕΑΕ (Δάσκαλοι Ειδικής Αγωγής) και ΠΕ70 (Δάσκαλοι) σε δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, με στόχο την ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής της περιοχής.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που ενισχύει την εκπαιδευτική κοινότητα και διασφαλίζει την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές που φοιτούν σε ειδικές δομές.

Η σχετική πρόσκληση ΕΔΩ 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυαλια
Η παγκόσμια «επιδημία» της μυωπίας: Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι οθόνες
Η φυσιολογία του προβλήματος και οι δυσοίωνες προβλέψεις - Το μυστικό κρύβεται στην κόρη του ματιού
Η παγκόσμια «επιδημία» της μυωπίας: Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι οθόνες
κούβα
Κούβα: Πέντε νεκροί μετά από ανταλλαγή πυρών μεταξύ ακτοφυλακής και ταχύπλοου με αμερικανική σημαία
Υπέκυψε στα τραύματά του ένας από τους τραυματίες – Η Αβάνα κάνει λόγο για ένοπλη ομάδα με «τρομοκρατικούς» σκοπούς
Κούβα: Πέντε νεκροί μετά από ανταλλαγή πυρών μεταξύ ακτοφυλακής και ταχύπλοου με αμερικανική σημαία
φωτο Σταματέα.jpeg
Αναστασία Σταματέα (Σύλλογος «Πίστη») στο alfavita.gr: «Μετατρέπουμε τον φόβο σε προσφορά για κάθε παιδί με καρκίνο»
Η Αναστασία Σταματέα μιλά στο alfavita.gr για τον μαραθώνιο ψυχικής αντοχής ενάντια στον παιδικό καρκίνο
Αναστασία Σταματέα (Σύλλογος «Πίστη») στο alfavita.gr: «Μετατρέπουμε τον φόβο σε προσφορά για κάθε παιδί με καρκίνο»