Σχολεία: Τι πρέπει να κάνουν για επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία (Οδηγός)
Μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο και ραντεβού οι επισκέψεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους

Εγκύκλιο απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας στα σχολεία σχετικά με τις επισκέψεις σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Αρχαιολογικά Μουσεία.

Συγκεκριμένα, κανένα σχολείο δεν θα μπορεί να εισέλθει στους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία που εφαρμόζεται ηλεκτρονικό εισιτήριο αν δεν έχει κλείσει τα εισιτήρια του μέσω του https://hhticket.gr/  και εφόσον έχει επιλέξει ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης του.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο

• Η ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  που εξυπηρετούσε τις σχολικές εκδρομές πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έχει καταργηθεί.

• Λειτουργεί κέντρο υποστήριξης στο νούμερο 2107000740, επιλογή 3 ειδικά για τις σχολικές κρατήσεις, εναλλακτικά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα https://hhticket.gr/  και συγκεκριμένα στο link https://hhticket.gr/tap_b2c_new/greek/tap.exe?PM=SUPPORT  και πατώντας <> να στέλνουν το οποιοδήποτε αίτημα τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες υποβολής αίτησης για την κάλυψη 125 θέσεων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις