Εξετάσεις
Καθορισμός αποζημίωσης των απασχολούμενων στις εξετάσεις ελληνομάθειας

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ο καθορισμός αποζημίωσης των απασχολούμενων στις εξετάσεις πιστοποίησης της γνώσης της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού για πολίτες τρίτων χωρών.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ

Τα ποσά

«Αποζημίωση απασχολουμένων στις εξετάσεις πιστοποίησης της γνώσης της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού για πολίτες τρίτων χωρών, προκειμένου να υπαχθούν στο καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος.

1. Τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής λαμβάνουν μηνιαία μικτή αμοιβή τριακοσίων (300) ευρώ και για σύνολο τριών μηνών για κάθε εξεταστική περίοδο.

2. Τα μέλη και ο γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής λαμβάνουν μηνιαία μικτή αμοιβή διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και για σύνολο τριών μηνών για κάθε εξεταστική περίοδο.

3. Οι τακτικοί/-ές αξιολογητές/-ήτριες προφορικού λόγου λαμβάνουν πάγια μικτή αμοιβή εκατό (100) ευρώ και επιπλέον ένα (1) ευρώ για κάθε εξεταζόμενο/-η.

4. Οι τακτικοί/-ές αξιολογητές/-ήτριες των γραπτών δοκιμίων, οι οποίοι/-ες συνεδριάζουν στο Βαθμολογικό Κέντρο με έδρα το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, λαμβάνουν πάγια μικτή αμοιβή εβδομήντα (70) ευρώ και επιπλέον δύο (2) ευρώ για κάθε τετράδιο εξέτασης.

5. Οι αναπληρωματικοί/-ές αξιολογητές/-ήτριες λαμβάνουν πάγια μικτή αμοιβή σαράντα (40) ευρώ. Εφόσον κληθούν να εκτελέσουν καθήκοντα αξιολογητή/-ήτριας, λαμβάνουν την αμοιβή του/της τακτικού/-ής αξιολογητή/-ήτριας, όπως ορίζεται στις παρ. 3 και 4 του παρόντος άρθρου. Η αμοιβή για τους/τις αξιολογητές/-ήτριες και τους/τις αναπληρωματικούς/-ές αξιολογητές/-ήτριες δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τριακόσια (300) ευρώ ανά εξεταστική περίοδο.

6. Η πάγια μικτή αμοιβή των υπευθύνων των εξεταστικών κέντρων ορίζεται σε εκατόν πενήντα (150) ευρώ ανά εξεταστική περίοδο και αφορά στην αποζημίωση για τους/τις πρώτους/-ες εξήντα (60) εξεταζόμενους/-ες, ενώ το ποσό προσαυξάνεται με ένα (1) ευρώ για κάθε επιπλέον εξεταζόμενο/-η.

7. Η πάγια μικτή αμοιβή των βοηθών των υπευθύνων των εξεταστικών κέντρων ορίζεται σε εκατό (100) ευρώ ανά εξεταστική περίοδο και αφορά στην αποζημίωση για τους/τις πρώτους/-ες εξήντα (60) εξεταζόμενους/-ες, ενώ το ποσό προσαυξάνεται με ένα (1) ευρώ για κάθε επιπλέον εξεταζόμενο/-η. Η συνολική αμοιβή για τους/τις υπεύθυνους/-ες και τους/τις βοηθούς υπευθύνων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τριακόσια (300) ευρώ ανά εξεταστική περίοδο.

8. Η πάγια μικτή αμοιβή των επιτηρητών/-τριών είναι εκατό (100) ευρώ ανά εξεταστική περίοδο.

9. Η πάγια μικτή αμοιβή των αρμοδίων για την εκφώνηση των θεμάτων κατανόησης προφορικού λόγου υπαλλήλων είναι εκατόν είκοσι (120) ευρώ ανά εξεταστική περίοδο.

10. Η μικτή αμοιβή του/της συντονιστή/-ίστριας του Βαθμολογικού Κέντρου ορίζεται σε διακόσια (200) ευρώ εφάπαξ. Η αμοιβή για κάθε άτομο από το βοηθητικό προσωπικό του Βαθμολογικού Κέντρου ορίζεται σε σαράντα (40) ευρώ ανά ημέρα και για πέντε (5) ημέρες.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘ
Erasmus+ : Ορισμός Προωθητών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης - Ονόματα
Ποιος είναι ο ρόλος και το έργο των Προωθητών «Εrasmus+» 
Erasmus+ : Ορισμός Προωθητών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης - Ονόματα
aksiologisi
Στις 17 Απρίλη απεργούμε
«Απεργούμε μαζί με τους μαθητές μας και τους γονείς τους για να διεκδικήσουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια, υλικοτεχνική υποδομή που να αρμόζει...
Στις 17 Απρίλη απεργούμε