ipourgeio_paideias
Την παράταση στο άνοιγμα των σχολείων της Θεσσαλίας, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel - Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Παράταση στο άνοιγμα των σχολείων της Θεσσαλίας, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel που έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτα προβλήματα και έχει στοιχήσει τη ζωή σε συνανθρώπους μας. 

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, «τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου  2023».

Σύμφωνα με το παραπάνω, το άνοιγμα των σχολείων θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ

Μετά από συνεννόηση του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Θεσσαλίας λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, ανακοινώνεται με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ότι τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου  2023. 

Δείτε αναλυτικά την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asoee.jpg
ΠΑΣΠ-ΑΣΟΕΕ για διαγραφές φοιτητών: «Ο Πρύτανης θέτει τις υπηρεσίες του στη διάθεση της Υπουργού Παιδείας»
ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ: «Αλήθεια κύριε Βασδέκη, ποιών τα συμφέροντα έχετε εκλεγεί να εκπροσωπείτε;»
ΠΑΣΠ-ΑΣΟΕΕ για διαγραφές φοιτητών: «Ο Πρύτανης θέτει τις υπηρεσίες του στη διάθεση της Υπουργού Παιδείας»
ΥΠΑΙΘΑ
Ενισχυτική Διδασκαλία 2025-2026: Η λίστα με τα σχολεία - Κατανομή εκπαιδευτικών ανά ειδικότητα
Όλα τα σχολεία και η κατανομή εκπαιδευτικών για την Ενισχυτική Διδασκαλία 2025-2026
Ενισχυτική Διδασκαλία 2025-2026: Η λίστα με τα σχολεία - Κατανομή εκπαιδευτικών ανά ειδικότητα