Μήνυμα της Νίκης Κεραμέως για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών
«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών και κάθε ημέρα, τιμούμε τους εκπαιδευτικούς μας. #WorldTeachersDay»

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών έστειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

Με ανάρτησή της στο facebook, η υπουργός εξαίρει τη δουλειά των εκπαιδευτικών και τους συγχαίρει για το πόσο εύκολα προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα που επέβαλλε η πανδημία. 

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

«Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι δίνουν κάθε μέρα στην τάξη τον καλύτερό τους εαυτό.

Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις ανησυχίες των μαθητών σαν δικές τους.

Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι δημιουργούν, εμπνέουν, καλλιεργούν την αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση.

Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην τηλεκπαίδευση, στους οποίους έλειψε η τάξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίοι νιώθουν το σχολείο ως το φυσικό τους χώρο.

Για όλους εκείνους που μας μαθαίνουν γράμματα και αξίες, για εκείνους που μας καθορίζουν, για εκείνους που είναι η δεύτερη οικογένειά μας, που θα θυμόμαστε για πάντα.

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών και κάθε ημέρα, τιμούμε τους εκπαιδευτικούς μας. #WorldTeachersDay»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα